Eve Online > Przedpokój

Zoltharpl

<< < (6/8) > >>

Ellaine:

--- Cytat: "blaster" ---
--- Cytat: "redbart" ---Walka mi?dzy korpami w 0.0 to po prostu walka...
--- Koniec cytatu ---

Dokladnie a podowanie neutrali to poprostu ochrona wlasnego terytorium lub zapobieganie potencjalnym akcjom szpiegowskim  8)

Takie jest tez moje zdanie a zabijanie kogos kto nie jest twoim wrogiem w empire to jest dla mnie piractwo  8)
--- Koniec cytatu ---

To jest piractwo jesli jest robione dla zysku, lub lajdactwo jesli z innych powodow ;)

regis:
OFFTOPIC

Geez ludzie sie nauczcie ;)

0.0 to teren PVP. Taka jest mechanika gry. Jezeli CCP pozwolilo na bezkarne strzelanie miedzy graczami na tych terenach to nie ma co filozofowac czy to jest zle czy dobre. Jezeli jakis alliance kladzie ladne pieniadze i wysilki na utrzymanie kawalka 0.0 nazywajac to to swoim domem, to ja mu sie wcale nie dziwie ze nie lubi jak jakis n00b wpada, zbiera co dobre i wypada. Panstwo tez nie lubi jak sie podatkow nie placi.

Low sec empire. Podobnie jak w 0.0... w ograniczonym stopniu jest tu przez MECHANIKE gry dozwolone strzelanie jeden do drugiego. Tez nie ma co filozofowac.

Do low sec/0.0 sie lata na swoja wlasna odpowiedzialnosc, nikt tu dzieckiem nie jest. Jezeli nie umiesz sie zachowac, przechytrzyc pirata wykorzystujac ta sama MECHANIKE gry... to nie lec do jasnej cholery.. albo lec i nie placz ze ci statek zdjeli. Nad inteligencja "piratow" tez sie nie ma co rozwodzic... a juz napewno ich celem nie jest zrujnowanie tego i tego konkretnego pilota... akurat nie udalo ci sie nawiac to cie ktos tam pacnal. ups. Tylko gdzie tu sens szukania przyczyn tego gdzieindziej niz we wlasnym postepowaniu?:) Glupi pirat mnie spodowal... to sie trzeba bylo nie dac i nawiac. amen

ble zebralo mi sie na offtopicowe kazania :P

Rhovana:

--- Cytat: "WolfSimon" ---Jak to jest, ?e ka?dy nawet najbardziej zatwardzia?y antypirat po 1.5 roku grania staje si? piratem... :D
Dlatego nie b?dzie dobrych antypirackich korpów bo nooby nie dadz? rady zaprawionym w pojach ex antypiratom :d
--- Koniec cytatu ---

Wolf wiem ?e zaraz zostane zrugany za moje noobstwo ale sie nie zgodze, chocia?by patrz?c na nasz killboard by? mo?e nie bogaty ale znajduj? si? tam przypadki gdzie m?odsi gracze 1v1 pokonuj? starszych. Poza tym IMO granie teamem daje wi?cej radochy a jak wiadomo w kupie si?a :D :D :D

regis:
jak juz od dawien dawna wiadomo nie tylko SP sie licza :P
takze fit, doswiadczenie i troche mozgu.

WolfSimon:
Przypadki znajdziesz wsz?dzie, wystarczy ?e si? rzuci banda noobów na kilku do?wiadczonych, zawsze co? ustrzel?, cho? jakim kosztem?

Za piracenie nie bior? si? kolesie co to maj? 10 mln SP w Industry tylko w gunnery i nie jednego poda rozwalili, bo ci co to w stacjach siedz? i trenuj? nawet gunnery to nie potrafi? nic z tym zrobi?.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej