Eve Online > Przedpokój
Marwal
Blaster:
Witam :)
A tak BTW wiekszosc ludzi która odeszla od EvE do WoWa juz wrócila albo nosi sie z takim zamiarem to chyba daje do myslenia. 8)
Marwal:
No nie to dwa inne ?wiaty sa .
Nie mozna powiedzie? czy ta gra jest lepsza czy tamta.
W WoW jest wiekszy kontakt z innymi graczami czyli mozesz i?? na ryby ognisko przy piwie sobie zrobi? albo i?? powalczy? razem jest mase mozliwo?ci .
Tutaj widze tylko mo?liwo?? wspulnego wypadu na walke ale dopiero pare dni w to gram wiedz moze sie myle :) ?
Ellaine:
Sa rozne rodzaje wspolnej walki;
-pve misje, complexy, raty
-pvp piractwo, lowiectwo, wojna
Sens dzialania zespolowego jest tez przy dzialaniach pokojowych;
-operacjach gorniczych (co mozesz porownac z pojsciem razem na ryby)
-eskortowaniu transportow
-konstrukcji i obsludze POSow
Mozna tez razem uczestniczyc w glosowaniach w korporacji oraz orazem prowadzic dzialania na rynku ;)
Xarthias:
--- Cytat: "Ellaine" ----operacjach gorniczych (co mozesz porownac z pojsciem razem na ryby)
--- Koniec cytatu ---
Ech... Id?c na ryby mog? sobie przynajmniej flaszk?.. ekhm... kokakolki zabra? ?eby si? nie nudzi?o 8) a przy wspólnym kopaniu to jako? picie do komputera ?mierdzi mi... kokakolkoholizmem 8)
:lol: :lol: :lol:
Ale je?li chodzi o same gry... To wydaje mi si?, ?e Evka jest bardziej spo?eczna... Przede wszystkim nie ma podzia?u na serwery... Tzn ?e jak s?yszysz, ?e kto? gra w Evke to masz szans? go spotka? w grze... A jak gra w wOwa to niekoniecznie...
A co do samych aspektów wspólnej rozgrywki... Inaczej si? nie da :) bo si? na ?mier? zanudzisz... A mo?na tak jak Ellaine napisa?a robi? wspólnie du?o rzeczy nie tylko walczy?... Cho? Eve jest gr? silnie PvP...
Goomich:
--- Cytat: "xarthias" ---
Ale je?li chodzi o same gry... To wydaje mi si?, ?e Evka jest bardziej spo?eczna... Przede wszystkim nie ma podzia?u na serwery... Tzn ?e jak s?yszysz, ?e kto? gra w Evke to masz szans? go spotka? w grze... A jak gra w wOwa to niekoniecznie...
--- Koniec cytatu ---
I robi si? tak: http://tinyurl.com/lyuvp[/url]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej