Śmietnisko > Archiwum
Koszt i tutorial budowy stacji
Dormio:
Eee... tam... EVE to gra zespo?owa i na forum Red te? dzia?a zespo?owo... przecie? on umo?liwia jedynie na formalne udzielanie odpowiedzi bez potrzeby sztucznego (+1) nabijania sobie postów...
Tomash Kovahlsky:
Tak,... tyle, ze bardzo czesto, odpowiedzi w takich topic'ach daleko odbiegaja od poczatkowego tematu i czesto niechybnie prowadza wlasnie do takiego (+1:D) sztucznego nabijania licznika.
Dormio:
Wystarczy jednak, ?e podasz chocia? jeden link w temacie i ju? nie musisz dawa? sobie sztuczne (+1), albo podasz wa?n? informacj? w jakim? temacie np. Outpost wymaga soverignity, a to przy najmniej 1 POSa w systemie, który b?dzie... hmmm... zg?asza? (?) soverignity...
:twisted:
PS
BTW... ja nie musz? sobie nabija? licznika... :wink:
Ellaine:
--- Cytat: "Dormio" ---Jeste? Ellain pewna, ?e chodzi?o o POSa? Redbart nie mia? przypadkiem na my?li Outpost ?
--- Koniec cytatu ---
Sadzac po rasie, nie ma jeszcze 3 miilardow ;)
Outpost 101
Guide
U?ytki[/quote]
Bardzo ladne linki :)
redbart:
Chodzi?o mi o stacje (outpost), posa to spokojnie sobie kiedy? postawie, a ja pytam o sfere marze? :).
Hmm btw, ostatnio je?li chodzi o zespó? to w WT (= Work Time :P), siedz? z Xarthiasem i Pticem na ircu , wi?c mam od kogo si? uczy? odno?nie SUPERSPAMOWANIA :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej