Eve Online > Przedpokój

rooofi

(1/7) > >>

roofi:
[*]portret bohatera mocno podobny do tego po lewej
[*]nickname: rooofi
[*]nacja: minmatar-brutor
[*]korporacja: shck
[*]data "urodzenia": 02-02-2006
[*]biografia:  ...ko?cz?c gre w NF (navy field) zastanawia?em sie przez dzie? co z sob? zrobi?, z pomoc? przyszli funfle z ogame i mówi? ?e eve-zobacze-i tak oto jestem(czasem 20h/dobe), corpa nie szuka?ekm mimo to znalaz?em czy znalaz?em to czego nie szuka?em czas poka?e
[*]dodatkowy komentarz: well, chcem lata? sobie w dobrze zorganizowanej grupie i strzela?-nic innego mnie nie interesuje (skilowanie 2lvl indusa omal nie doprowadzi?o do za?amania nerwowego), narazie mój cel jest tylko troche efektowny i jeszcze mniej efektywny ale wierze ?e jestem na dobrej drodze-wiem ?e musze zbudzi? si?? drzemi?c? w moich projectile (ich g?os koi m? minmatarsk? dusz? i mi?o pie?ci ...), do zobaczenia oby po tej samej stronie barykady[/list]

pozdrawiam

roofi

Rhovana:
witaj witaj :) a mog? ci? wstrz?saj?co popie?ci? missilami :D  :D  :D :?:  :?:

Ichneumon:
gdzie latasz ?? bo testuje laserki w mojej desce i szukam celów  :twisted:

a tak wogule to Witaj ;]

roofi:

--- Cytat: "Rhovana" ---witaj witaj :) a mog? ci? wstrz?saj?co popie?ci? missilami :D  :D  :D :?:  :?:
--- Koniec cytatu ---

rpg mode on

b??ka?em si? od gwiazdy do gwiazdy od systemu do systemu szukaj?c przygód pomy?la?em:

hmm co stanie si? z moim biednym typhoon'em w starciu z ravenem za sterami którego b?dzie siedzia? pilot maj?cy niecno-pieszcz?ce zamiary...

- mechanika  :!:  :!:  :!: -krzykn?? roofi
-s?ucham panie (ammarski niewolnik)
-prosz? zamontowa? 2x arbalest rocket launcher
-Mehriel(tak ma na imi?) nie zapomnij o defenderach
-tak jest panie

si?a ognia nieco si? zmniejszy ale co uchroni caldaryjskiego kruka przed projectile ammo :?:  :?:  i moimi crusier missile  :?:  :?:

:D  :D  :D

rpg mode off

gra?em na trialu jako caldari rakietki s? fajne, zabójcze ale zmieni?em rase na minmatar i z dnia na dzie? przekonuje si? ?e by?a to pozytywna zmiana

do zobaczenia wi?c bez wzajmnego pieszczenia si? (projectil/missile)

pozdrawiam

roofi:

--- Cytat: "Ichneumon" ---gdzie latasz ?? bo testuje laserki w mojej desce i szukam celów  :twisted:

a tak wogule to Witaj ;]
--- Koniec cytatu ---

witam te?

laserki z deski fajne bziuut bziuut bziuut ale na fregatki najlepiej si? nadaj?  :)

a latam roznie, domain, kor-azor gdzie mnie kosmiczne wiatry ponios? lub interesy

do zobaczenia bziuuuut

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej