Eve Online > Wsparcie techniczne
Eve pod Linuxem?
vulor:
a pod mono?
Fedajkin:
framework nie ma jeszcze implementacji pod linucha i póki takowa nie zostanie napisana, puty żdna programy spod znaku .NET nie ruszą pod rękę z Pingwinkiem.
Zaafiel:
zainstalowałem juz na laptopie siostry ::)
marioosh:
odgrzewam trochę, ale rzadko patrzę...
oczywiście że da się odpalić EvEMona pod linuxem... kto się nie zna niech nie podnosi głosu :D programiści EveMona już od jakiegoś czasu pomogli pingwiniarzom i przepisali kod aby współpracował z MONO (czyli .NET pod linucha)..
HOW_TO:
1. zainstalować MONO,
2. zaisntalować MONOdeveloper,
3. ściągnąć źródła EveMon,
4. W MONODeveloperze skompilować,
5. używać :D
fotka nie moja, ale nie mam pod ręką...
na przyszłość polecam forum programu :D tam wszystko szczegółowo opisane.
Zaafiel:
thx Mario DelTorres, zaraz to sobie obadam.
A teraz do sprawy, którą chciałem poruszyć, bo tak sie składa ze przyszedl czas gdy nasłychałem sie juz muzyki z gry i chciałbym puscic sobie w tle cos z mp3...i tu lipa, włącze amaroka to EVE sie nie włącza (pozostaje crtl + alt + backspace) probowalem chyba wszystkich mozliwych odtwarzaczy i nic, jedyne co udalo mi sie osiagnac to gdy audicious jest skonfigurowany na alsa to przy testach z eve options przechodzi alsa audio test i rzeczywiscie slychac nakladajacy sie dzwiek umcy umcy ;P...tylko co z tego jak gdy włączam eve dzieje sie dokladnie to samo co w innych przypadkach...audicious sobie leci a zamiast EVE jest ciemny obraz...ktos to moze rozwiązał?
/edit
PS: uzywam Feisty Fawn i xine'a, z chatbox'a EVE radio w grze dowiedziałem sie ze komuś na Gutsy + xine i amaroku dziala normalnie grrr...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej