Eve Online > Wsparcie techniczne
Eve pod Linuxem?
Zaafiel:
--- Cytat: Xarthias w Grudzień 06, 2007, 12:39:51 ---Pod Linuxa i Maca nie ma na razie wersji premium z tego co zauważyłem...
--- Koniec cytatu ---
w sumie to troche denerwujace...bo wszyscy opowiadaja o tym jakie eve na premium jest cudowne itp. a uzytkownicy Linuksa czy Mac'a, ktorzy za grę płacą dokładnie te same pieniądze mogą sobie premium poogladac na screenach, i youtube :/
troszke nierowne traktowanie klientow IMHO...nie uzywasz windowsa to siedz cicho i czekaj na swoja kolej...
Ciekaw jestem co by bylo gdyby trinity wyszło najpierw na linuksa i Mac'i... ;D
/edit
--- Cytuj ---"....plan to offer these changes to Mac and Linux users as well, and have indicated that EVE Online: Trinity “Premium” will debut for Mac and Linux in the first calendar quarter of 2008."
--- Koniec cytatu ---
no powiedzmy ze nie jest tak zle, jezeli to rzeczywiscie bedzie pierwszy kwartał 2008 :)
misao:
klienci spod maka i pingwinka czekali na klienta 3 lata.... nie moga 2 miesiecy na premium poczekac?
Zaafiel:
--- Cytat: Hoshino Rika w Grudzień 08, 2007, 13:04:59 ---klienci spod maka i pingwinka czekali na klienta 3 lata.... nie moga 2 miesiecy na premium poczekac?
--- Koniec cytatu ---
Akurat to ze czekali 3 lata na klienta rowniez nie uwazam za zbyt fajne, rozumiem ze licza sie pieniadze, ze klienci linuksowi w porownaniu z windowsowymi to maly rynek i oczywiscie miło, ze w ogole wyszedl klient pod linuksa,
ba!!! nawet nie uwazam ze te 2 miesiace to dlugo czy cos (zreszta o tym ze bedzie to nie wiecej niz 3 miechy przeczytalem pozniej ;p)
ale patrzac na to z drugiej strony...czy klienci spod wina nie mogli poczekac jeszcze tych 2 miesiecy tak zeby dystrybucja wyszla dla wszystkich w tym samym czasie? :P
misao:
z tego co wiem porty na maca i linuxa robi transgamning nie ccp. wiec ccp tylko dostarcza materialy a samo relase date zalezy od podwykonawcow
Zaafiel:
ale za wersje pod wina juz CCP tak? bo sam nie wiem, nowy jestem i nie ogarniety jeszcze ;p jesli tak to czy cos by sie stalo gdyby poczekali na transgamning?
nie chodzi mi o to zeby sie klucic czy cos, nie krzycze tez "bo ja nie mam a on ma!!!" ;)
tylko w swojej skromnej osobie uwazam ze to troszke nie fair ot cala filozofia, chodzi o rowne traktowanie klienta ;)
dobra koncze sie wypowiadac bo chyba robie troche z igly widly ;p
Ale jak sie po raz ktorys spotyka dzielenie uzytkownikow na tych od billa gates'a i na reszte mozna sie znerwowac ;)
ale rozumiem, gdy w gre wchodza pieniadze, nie ma zmiluj sie...
a i tak jestem wdzieczny CCP ze zainteresowala sie pingwinem :smitten:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej