Eve Online > Wsparcie techniczne

Eve pod Linuxem?

<< < (30/35) > >>

KennethWolf:
sciągnąłem pakiet do ręcznego updeta, nie idzie nie może znaleść katalogu z eve - jest w winebackup utworzonym przez winetricks dla eve, wszelkie próby obejścia się nie powiodły. Automatyczny up nie działa, dograłem wszystkie biblioteki c++ do tej kopi wine utworzonej dla eve, niby poszło dalej, ale tym razem zawiecha. instalacja wszystkiego od nowa też nic nie pomogła, coś czuje że sobie nie pogram :(

ManganMan:
Nie mogło znaleźć katalogu, gdyż jest zapisany w oddzielnym profilu. Czy na pewno używasz profilu ''eve'' w wine czy używasz profilu ''winedefault'' ?

Trefnis:
jesli ci sie nie pali to na dniach bede skladal nowa maszynke pod eve na linuchu i opisze dokladnie co robilem,
moze pomoze

ManganMan:
Też i dobry pomysł, a te już mi się kończą...

KennethWolf:
palic się nie pali, nie grałem półtorej roku to moge poczekać nawet pare tygodni ;)
nie wiem czy odpalalem z profilu eve czy winedefault możliwe że tu lezy problem ;) zobaczymy wróce do domu posiedzę.
jesli się nie uda to po windowsowemu wywale całe wine, winetrick  i eve i zainstaluje jeszcze raz od nowa. Jeśli nie pomoze to może spróbuje z ubu 10.04 LTS, lub z jakąś inną dystrybucją.
BTW: czy to możliwe że mam takie problemy przez grafikę? siedzę na integrze AMD 880G (HD4200 czy jakoś tak), może sterowniki są jakieś niedopracowane albo coś?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej