Śmietnisko > Archiwum

Missile Guide

<< < (3/4) > >>

WolfSimon:
Oj tam Xart, czepiasz si? :)

By mie? cruisy musisz mie? na dzie?dobry Missile launcher na 5. Poza tym musisz mie? porobione skille poboczne bo bez nich mo?esz napsztyka? co najwy?ej, a zrobienie ich jest nieco bardziej czasoch?onne ni? w gunnery bo:
w rakietach masz 3x skill z training time multiplier x2, 1x skill z ttm x4 i 2x skill z ttm x5
w gunnery masz 4x ttmx2, 1x ttmx4 i 1x ttmx5.
W zasadzie pierdo?a ale z do?wiadczenia wiem ?e mo?esz du?o wi?cej zrobi? dzia?kami bez pobocznych ni? rakietami bez pobocznych, jak podskilujesz to to si? nieco wyrównuje.
Generalnie chodzi o to ?e specjalizacje rakiet nie wymagaj? specjalizacji rakiet ni?szych modeli jak jest w przypadku dzia?. Generalnie to si? z Tob? zgodz? :D

WolfSimon:

--- Cytat: "redbart" ---Ja si? wypowiem jako osoba maj?ca 1.5 M SP, w tym 1.2 w learnach ^^. W gunnery mam 30k SP w rakietach 40k SP :). Wybaczcie, ale jak widze damage z artyleri medium ?rednio 50-100 , a z heavy missile zazwyczaj mam ~150 damage to co? tu nie jest tak :/.
--- Koniec cytatu ---

Zale?y do czego strzelasz. Walnij z tego heavy do frejki i zobaczysz jaki dmg dostaniesz. A potem walnij z medium do tej frejki i porównasz :)

Dormio:

--- Cytat: "xarthias" ---Dlatego nadal uwa?am, ?e si? mylisz i rakiety nie zosta?y jeszcze wyrównane z dzia?kami.
--- Koniec cytatu ---

?wietnie... tylko czy ja mówi?em, ?e jest wyrównane ? Powiedzia?em, ?e jest blisko uzyskania lub ju? jest balans bo potrzeba mniej wi?cej t? sam? ilo?? SP ?eby u?ywa? równie efektywnie ka?dy rodzaj broni. Ilo?? potrzebnych skilli nie ma wg mnie tak wielkiego znaczenia jak wymagane poziomy.
IMHO specjalizacje nie s? po to ?eby robi? wszystkie... i tu zgodz? si? - CCP musi popracowa? nad balansem w specjalizacjach... no a poza tym dlaczego czepi?e? si? akurat rakiet, a nie np. dron ? Tam masz jeszcze mniej specjalizacji.

adam000:
Co wy ci?gle z tym wyrównywaniem.... niby po co by?o by zró?nicowanie gdyby by?o wszystko po równo? Ró?ne uzbrojenie ma ró?ne wady i zalety, nie podoba wam si? jakie? to go nie musicie skilowa?, wybierzcie to co jest wg was najlepsze. Wymy?lacie problemy, najpierw by?a rozpacz, ?e missile zosta?y tak strasznie znerfowane a teraz znowy sie okazuje, ?e s? najlepsze?

Xarthias:
Bleh, a kto narzeka? Jaka rozpacz? Dyskutujemy sobie tylko o ró?nicach mi?dzy specjalizacjami i bro?mi... Jedyne co si? mo?e nie podoba?, to to, ?e bsem caldari z broni? tech 2 mog? lata? po 3 miesi?cach, a ?eby to samo powiedzie? o innym musia?bym skillowa? ze dwa razy d?u?ej... I to mi si? g?ównie nie podoba... A o dronach nic nie mówi? ju?, bo to temat o rakietach w ko?cu :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej