Śmietnisko > Archiwum
Luna Carrier
RIPsento:
Tu nie chodzi o transport bo barke za?aduje na mamuta i polece co lepsze rzeczy wezm? a reszt? sprzedam. Tylko o znalezienie miejsca i korpa z jakimis jasnymi celemi.
No i jako, ?e mnie najbardziej interesuje kopanie to musiely by miec miejsce w 0.0. No i wiadomo, ?e jak?? stacj? na której jest 0% prowizji dla w?a?cicela. Bo odawanie 3-5% minera?ów za friko ju? mnie m?czy. No a akurat mój corpprowadzi dwie wojny ma dos?p do 0.0 i nawet baz? ale jako? mam wra?enie, ?e nie zale?y im na ludziach. Nie ma jak tak polecie? a clone jumpa mi si? robi? nie chce.
Raan Kern:
RIPsento, masz PM
Raan Kern:
--- Cytat: "ireul" ---
--- Cytat: "RIPsento" ---No a akurat mój corpprowadzi dwie wojny ma dos?p do 0.0 i nawet baz? ale jako? mam wra?enie, ?e nie zale?y im na ludziach.
--- Koniec cytatu ---
no, powinien rzucic te wojny precz i zajac sie nianczeniem jednego kopacza co sie chce arko naryc :twisted: be korp, be! :twisted:
--- Koniec cytatu ---
W?a?nie tak Ire... bo "wszyscy za jednego...", a nie, ?e sobie prezes wojn? wymy?li?, co by ego podpompowa? i ma kur.wa wyje.bane...
A noobów w korpie to w ogóle zagazowa?, bo tylko czas zajmuj?...
RIPsento:
--- Cytat: "ireul" ---
no, powinien rzucic te wojny precz i zajac sie nianczeniem jednego kopacza co sie chce arko naryc :twisted: be korp, be! :twisted:
--- Koniec cytatu ---
Nie o to chodzi ale tam nie ma ju? prawie ?adnego wsparcia. I coraz wi?cej ludzi zaczyna odchodzi?. Na pocz?tku by?o z 60 osób co? si? dzia?o a teraz jest raptem 44 no a wi?kszo?? lata na wojnie lub ?apie szczury. Poprostu nie mam co tam robi?. A miejscowi zaczynaj? mnie n?ka? coraz bardziej, wi?c stwierdzi?em, ?e czas na przeprowadzk?.
Conradus:
NO I MÓJ POST ZMIENI? SI? W WERBOWANIE RIPSENTO!
Chcia?em jeszcze doda? ?e zamówienia na fracht przyjmuj? w nast?puj?cy sposób ( bo forum to z?e miejsce)
EVEMAIL do Conradus Vanderbird a w wiadomo?ci:
twój nick - system i nazwa stacji odbioru towaru/system i nazwa pasa ateroid - nazwa towaru - system i nazwa stacji dostarczenia towaru
Towar tylko do 10.000 m3; towar dostarczam jak szybko tylko b?d? do tego zdolny; po ka?dym zapytaniu odpowiadam akceptuj?c lub odrzucaj?c zapytanie. Stawka to 20% warto?ci przewo?onego towaru.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej