Śmietnisko > Archiwum

troche hazardu :P

<< < (6/7) > >>

Koori:
No dobra. Serwer wsta?. Ale strona i forum lezy.
Wie ktos mo?e co si? zmieni?o w patchu? A mo?e to tylko jaka? pierdo?a wewn?trzna zwi?zana ze zmian? serwerów.

Xarthias:
Z tego co by?o mówione na forum eve-o to ten patch nic nie wprowadza/zmienia w contencie. Za?atwia sprawy czysto techniczne.
Nowy content i zmiany maj? by? wprowadzone wraz z patchem Blood - patrz DevBlogi (jak stronka wstanie).
Plotka g?osi, ?e ww patch ma zosta? wprowadzony 28 lutego?????

Thut'ankh Amon:
by?o o dok?adn? godzin? a nie o to kto bedzie bli?ej :P

edit: no moze jakby by?o mniej niz 8h roznicy to bym sie nie k?óci? :lol:

heh tez s?ysza?em te plotki o patchu blood... cos tam mowili ze kali wejdzie pod koniec lutego

Xarthias:
Thut - Kali a Blood to dwa ró?ne patche.
Kali jest zapowiadana na drugi kwarta? br. (dok?daniej na maj '06). Blood, który wprowadzi nowe bloodline'y i sporo poprawek wchodzi 28 lutego - o ile nic nie nawali.
Oficjalne info:

--- Cytat: "Oveur" ---Blood looking good

The Blood patch is going through the process of exterminating the last few bugs, the only problem being that we haven't had larger scale testing of the last candidates due to Singularity being the test bed for the hardware upgrade. We'll start that over the next couple of days and would appreciate mucho testing help. We estimate a release next Tuesday, if the reborn Tranquility keeps behaving and the bugs keep out of Blood.
--- Koniec cytatu ---

Thut'ankh Amon:
wiem wiem ze 2 ro?ne, dlatego przecinkiem oddzieli?em :P jakis miesiac temu s?ysza?em ze blood wejdzie w po?owie lutego a kali pod koniec albo na pocz?tku marca.. no ale pewnie blood sie obsun??, a pomy?ka z kali potwierdza ze ?lepn? :) albo ktos poda? mi b??dne info (mam cich? nadziej? ze to to drugie)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej