Śmietnisko > Archiwum

troche hazardu :P

<< < (3/7) > >>

jamiro:

--- Cytat: "Kamoris" ---ja po wcozrajszych etstach an nwoym serwie jestem pelen optymizmu. Wszytsko smiglo ladnei ze hej. ponad 200 oosb na lokalu, blob 50 bs i wszytsko ladnie smiga bez lagow!!!.
Jedynie jaka obsuwa moze byc to z przyczyn jakis niezaleznych :P
--- Koniec cytatu ---

o lol to chyba nie byles w jita. kolo 20:30 ET wszystkich zalagowalo na smierc :) jedni mieli warp-loop a drudzy wisieli w przestrzeni nie mogac sie warpowac. Local pekal w szwach od flugow na GM, mnie to zbytnio optymistycznie nie nastroilo :)

Raan Kern:

--- Cytat: "jamiro" ---
o lol to chyba nie byles w jita. kolo 20:30 ET wszystkich zalagowalo na smierc :) jedni mieli warp-loop a drudzy wisieli w przestrzeni nie mogac sie warpowac. Local pekal w szwach od flugow na GM, mnie to zbytnio optymistycznie nie nastroilo :)
--- Koniec cytatu ---

Fakt, by?a masakra ale raczej z winy jakiego? buga ni? ze zbyt s?abej wydajno?ci.

Thut'ankh Amon:
oj to by? niez?y bug- przez 15minut wisia?em w bramie nic nie mog?c zrobic, logowanie nie pomog?o to wy?aczy?em eve, po godzinie wroci?em i by?o ok - w ikuchi by?a masakra w pewnym momencie przed jedna stacja wisia?y 3 dready walac we wszystko co sie rusza.... uda?o mi sie skoczyc do bramy - prosto pod lufy revelation i ze 20 bshipow :) dobry wieczor hehe

2h opoznienia minimum :lol:

LosBekoczoS:
Ja tam mowie byle by 22 po DT time juz stal :D i bedzie ok :)

Btw wiem ze to nie ten temat ale pytanio prozba czy dziala ten " napierdalankowy" server" oraz jesli dziala jakie jest jego ip ?:D

Yabushido:
bez ryzyka nie ma gry.

koniec dt bez przesuniec, czyli jutro 8 rano

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej