Eve Online > Dyskusje ogólne
EVE PL
Xarthias:
--- Cytat: "pc5" ---
--- Cytat: "xarthias" ---Raf, a czyta?e? ca?y w?tek? :P :P :P
--- Koniec cytatu ---
Ja nie czyta?em, nie chce mi si? :P Ale dorzuce moje 2 grosze i pare buraków.
--- Koniec cytatu ---
To przeczytaj, ?eby te twoje dwa grosze co? wnosi?y do dyskusji... :roll:
Przytoczone zosta?o mnóstwo argumentów za i przeciw. I gdzie ty znalaz?e? eve po hiszpa?sku? A dwa, jak kto? nie potrafi zrozumie? (ze s?ownikiem czy bez) prostych jedno czy dwuzdaniowych opisów to niech zostanie przy saperze...
Sorry za z?o?liwo??, ale powy?ej 39 stopni gor?czki wy??cza mi si? dobry humor...
Kamoris:
najsmiesniesze jest to ze tu wcale nie chodzi o spolszczenie evki do ktorego z takim maniackim uporem pijecie ale whatever jak ktos leniwy i sie czytac mu nie chce
pc5:
--- Cytat: "xarthias" ---
--- Cytat: "pc5" ---
--- Cytat: "xarthias" ---Raf, a czyta?e? ca?y w?tek? :P :P :P
--- Koniec cytatu ---
Ja nie czyta?em, nie chce mi si? :P Ale dorzuce moje 2 grosze i pare buraków.
--- Koniec cytatu ---
To przeczytaj, ?eby te twoje dwa grosze co? wnosi?y do dyskusji... :roll:
Przytoczone zosta?o mnóstwo argumentów za i przeciw. I gdzie ty znalaz?e? eve po hiszpa?sku? A dwa, jak kto? nie potrafi zrozumie? (ze s?ownikiem czy bez) prostych jedno czy dwuzdaniowych opisów to niech zostanie przy saperze...
Sorry za z?o?liwo??, ale powy?ej 39 stopni gor?czki wy??cza mi si? dobry humor...
--- Koniec cytatu ---
Dobra, troch? ?le to ujo?em, bardzo ?le. Chodzi?o mi o spolonizowanie GUI, zosta?o o tym ju? wspomniane co nieco. A j?zyk hiszpa?ski i inne dost?pny jest, jak wiadomo, w sub-menu 'language' w menu EVE. Takie spolszczenie jest OK wg mnie. Mo?na wybra? sobie jaki chce si? j?zyk. Co do wersji pude?kowej i ca?kowitego spolszczenia EVE, które jest IMO baaaaardzo trudne (?eby nie powiedzie?, ?e niemo?liwe), ciemno to widz?. Mamy w korpie dyrektora prawdziwej polskiej firmy zajmuj?cej si? lokalizacj? (w ró?nym stopniu z te go co wiem) ró?nych zagranicznych gier. Je?eli b?dzie trzeba poprosz? go ?eby zagl?dno? do tego topicu.
Xart, zdrowiej! :)
rafaello:
spolonizowanie gui - sprzeciw :)
brak ujednolicenia + slownik angielskiego w reku oznacza ze ktos ma pare zwoi wiecej co obniza ryzyko trafienia idiotów
pozatym nie chce mi sie zastanawiac tlumaczac cos komus jak to jest po polsku
eve ma swoj smaczek dla mnie miedzy innymi dlatego ze jest po angielsku
obiema rekoma o obydwwoma rekami :!: jestem na NIE
Xarthias:
PC a sprawdza?e? co daje to prze??czenie na hiszpa?ski?
NIC.
Co najwy?ej mo?liwo?? u?ywania nie-unikodowych znaczków hiszpa?skich i to, ?e info o dt si? pokazuje po hiszpa?sku...
Przez pó? godziny gry, nie zauwa?y?em ?adnej innej zmiany (no, mo?e poza problemami z zalogowaniem si? i pisaniem na polskich kana?ach)...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej