Eve Online > Dyskusje ogólne

EVE PL

<< < (14/40) > >>

Xarthias:
Tak przy okazji tego tematu zastanawiam si? ilu rzeczywi?cie Polaków gra w Evke (ilu subskrybuje, triale si? nie licz?). I czy jest jaki? w miar? prosty sposób ?eby nas wszystkich policzy?.

Koori:

--- Cytuj ---I czy jest jaki? w miar? prosty sposób ?eby nas wszystkich policzy?.
--- Koniec cytatu ---

Nie s?dz?, ?eby by? ?atwy sposób na policzenie polaków.
Masa ludzi jest w niepolskich corpach (na przyklad ja)
Nie wszyscy czytaj? nawet forum eve-o.
Stanowczo nie wszyscy czytaj? forum eve-centrala.
Stanowczo nei wszyscy siedza na polskich kana?ach (na przyklad ja)...

Kto? ma inne pomys?y na policzenie polaków?

EDIT: Nawet zapytanie CCP o ilo?? kont wykupionych polskimi kartami kredytowymi/platniczymi nie ma wi?kszego sensu poniewa? jaka? cz??? pewnie placi time codami lub jakimi? dziwnymi metodami platniczymi...
Poza tym CCP nie odpowiedzialo by na to pytanie :P

Xarthias:
Ja tak my?la?em, ?eby przekazuj?c "poczt? pantoflow?" + og?oszeniami na forach ró?nych poprosi? polaków o wys?anie ingame maila do jakiej? konkretnej osoby... ?aden inny/skuteczniejszy sposób jako? nie przychodzi mi do g?owy.

Kamoris:
Nie wiem coscie sie tak uczepili tego tlumaczenia evki na poslki skoro na poczatku od razu bylo ywjasnione ze nie chodzi o tlumaczenie a wydanie evki w pudelku w polsce w wersji jezykowej oczywisice angielskiej

Tea Spoon:
a propo tematu...
primo =] ccp nie zgodzi sie na inna wersje jezykowa, bo nie mialoby to sensu... jezykow sie uczyc po prostu. glowne zalozenie ccp to wspolpraca graczy bez wzgledu na pochodzenie.
po drugie, wrzucic eve na cd z magazynem jakims to pomysl kapitalny, ale kto za to zaplaci ? i watpie, zeby ccp chcialo to wprowadzic na ryneku akurat polski

dlaczego ?

no i tu dochodzimy do pkt 3
ilosc polskich graczy jest niewielka. wystarczy wziasc polskie korpy, policzyc ludzi w nich bedacych, a cala reszta to margines. nasza koalicja ma np. okolo 500 osob,a  polakow jest w niej az dwoch (ja i moj brat =]).
i dlatego ccp predzej taka plytke wrzucilo by do magazynu w takim uk np. gdzie graczy jest multum cale.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej