Eve Online > Dyskusje ogólne
EVE PL
PoCO:
No zobaczymy...
Blaster:
Tak czytam ta dyskusje i chcialbym podkreslic kilka istotnych wypowiedzi moich poprzedników:
1. Nie ma innej wersji jezykowej EVE niz angielska :arrow: dlaczego ccp mialo by sie godzic na jej lokalizacje?
2. Nawet niech liczba Polaków grajacych to bedzie 1000 osób z czego polowa placi karta a spora czesc kupuje TC za iski (ale mozemy przyjac ze beda robic to od polaków) to zarobienie na 500 TC miesiecznie to nie jest jakis super zarobek ale zawsze jakis.
Zgodzam sie natomiast z tym ze EVE jest slabo rozpropagowana i sam dowiedzialem sie o nie z forum innej gry mimo ze juz rok byla na rynku 8)
Tylko i wylacznie w tym mogla by pomóc wersja pudelkowa ale bez odpowiedniej reklamy w prasie i to tej najbardziej poczytnej by sie nie obylo.
Zdecydowanie najlepszym pomyslem ze wszystkich które tutaj zobaczylem jest ten Xarta o dolaczeniu EVE do jakiegos czaspisma wraz z jakims poradnikiem 8)
surt:
Jak to nie ma innej wersji jeztkowej eve ;) ??
w pracy jestem i nei pamietam ale cos w zakladce z ustawieniami jak sie klpnie esc pojawia sie mozliwosc zmiany jezyka ;)
nie wiem nie klepalem tam ale jakos teraz cos mi sie przypomina ze tam jest ale nie jestem pewien czy to do zmiany jezyka w gui zy do czegos innego ;)
jak by cpp zgodzilo sie na sprzedaz eve w polskeij wersji jezykowej to musza tez chyba petycje w jezyku polskim obslugwac ;) i tu jzu jest problem ;) wielki :)
Koori:
mi osobi?cie nie przeszkadza dogadywanie si? z GMami po angielsku, ale fajnie by by?o móc sobie pogada? w ojczystym j?zyku z supprort center jakiejkolwiek gry :P
Tego chyba jeszcze w MMOG nie by?o. A mo?e si? myl??
Blaster:
--- Cytat: "surt" ---
w pracy jestem i nei pamietam ale cos w zakladce z ustawieniami jak sie klpnie esc pojawia sie mozliwosc zmiany jezyka ;)
--- Koniec cytatu ---
Oj nie chcialo sie koledze calego tematu przeczytac 8)
A Xart napisal gdzies wczesniej ze to jest tylko mozliwoasc obslugi czcionek jezykowych 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej