Eve Online > Dyskusje ogólne
EVE PL
Rhovana:
--- Cytat: "Radix_s" ---
Dobrze jest czasem miec pudelko (apel do wszystkich by nie pierdzieli na ten temat - mozna nie chciec wersji pudelkowej ale to nie powod by od razu wysmiewac tych co tak lubia - jak moj dzidek mowi "jedni lubia czyste skarpetki, a drudzy jak im nogi smierdza" :P hehe)
Radix
--- Koniec cytatu ---
nie wiedzia?em ?e pierdzeniem mo?na nazwa? wyra?anie opini i proponowanie rozwi?zania, które mia?o by? ?artem samym w sobie a nie atakiem wymierzonym w tych, którzy lubi? i zbieraj?:)bo mnie to ani zi?bi ani grzeje :)
btw na timecody sie pisze reszta mnie nie interesuje
Odno?nie op?acalno?ci to widze pewien problem rzeczywi?cie dla nawet 2000 graczy nie op?aca sie robi? jaki? specjalnych códów niewidów, chyba, ?e mia?o by to kosztowa? jakie? niez?e sumki. To nie jest ?wiat altruistów a to jest interes gdzie si? pieni??ki szanuje i nie wywala bezpotrzeby na inwestycje które nie maj? szans sie zwróci?
PoCO:
No to ja ci mówie z punktu widzenia wydawcy, ?e taka gra to ?wietny biznes! Pomijaj?c ju? wersje pude?kow?, na samych Time Cards mo?na zbic niez?a kase, bo zawsze znajdzie si? kto?, taki ty czy ja, który b?dzie chcia? gra? i b?dzie za to p?aci? co miesi?c! A to ju? jest sta?y dochód, w przeciwie?stwie do zwyk?ych gier, których sprzeda sie 10k sztuk i po jab?kach.
Kamoris:
A mozesz pwoiedziec z ktorego punktu wydawcy mowisz ?? Pracujesz dla ktoregos w wydawcow ??
Akurta tylko Tc to jedyny biznes jaki tu mozna zrobic, ale nie kazdy etz kupuje TC za kase kiedy mozna kupic za iski :twisted:
PoCO:
Hehe, nic wi?cej nie powiem, prosi?em ?eby?cie nie pytali na razie, wszystko w swoim czasie. A co do ISK to naprawde d?ugo trzeba grac, ?eby sobie za nie kupowac abonament, no a wcze?niej trzeba jakos za to p?acic...
Mehriel:
--- Cytat: "Radix_s" ---Jesli zareklamowac dobrze EVE (np w czasopismach o grach) i wypuscic wersje pudelkowe to zacznie masowa migracja ludzi do eve. W CCP maja slabych specow od marketing trzeba przyznac Smile. Fakt ze EVE nie pobije WOWa ze wzgledu na zlozonosc tych gier, ale patrzac na ten ranking...
--- Koniec cytatu ---
A ja nie chce migracji ludzi do EVE z kilku wzgl?dów. Po pierwsze, grozi to nap?ywem nie bezpiecznej liczby smarkaczy do gry, co zupe?nie popsuje poziom i klimat. Po drugie, mam ju? do?? laga w Jita. Po trzecie, po co p?aci? za co?, skoro mozna mie? to za darmo (czyt. sam? gre eve, bez konta). Po czwarte, podoba mi sie jak jest 8) 8) 8) 8)
PS. jak kto? chce pude?ko to na zachodzie podobno mozna sobie kupic. Jak ju? zdob?dziesz takie pude?ko, mozesz siebe nazwa? szcz??ciarzem i by? dumnym ?e masz CO?, czego nie kupisz nigdzie w polsce. Stajesz sie kolekjonerem :twisted:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej