Eve Online > Dyskusje ogólne

EVE PL

<< < (6/40) > >>

PoCO:
No dobra ju? dobra. I w?a?cie dlatego prosi?em was o opinie, ?eby pozna? jak najlepiej aspekty tej gry, ja sam dopiero zacz??em gra?. A te szczegó?y przydadz? mi si? coby lepiej si? z developerem dogada?  :wink:

Xarthias:

--- Cytat: "PoCO" ---coby lepiej si? z developerem dogada?  :wink:
--- Koniec cytatu ---

To jak si? ju? dogadasz to ja poprosz? ?adny plakat z Megathronem albo Morosem :P :P :P  :lol:  :lol:  :lol:

PoCO:
Nie b?de spe?ania? waszych prywatnych zachcianek. Chcia?em po prostu, ?eby EVE w Polsce by?o jak najlepiej dostosowane do potrzeb graczy, no ale je?li was to nie interesuje...

Xarthias:
Lol... kolejny bez poczucia humoru :P :P :P :P :P
A powiedz Ty mi, w jaki sposób ma by? najlepiej dostosowane do potrzeb graczy?
Najwi?ksz? potrzeb? graczy w Eve w Polsce jest potrzeba ?atwiejszego p?acenia za gr? czyli TimeCody... Jeszcze mam to powtórzy? z 10 razy?
Nic innego nie dostosujesz bo Ci CCP nie pozwoli. Mo?esz co najwy?ej mie? polskie napisy na pude?ku i do?o?y? ten nieszcz?sny wspomiany wcze?niej poradnik. Co jeszcze chcesz wiedzie?? Bo tak tylko kr?cisz co? i jak odpowiadamy to narzekasz, ?e nie chcemy Ci pomóc... Pytanie czy Ty wiesz jak trzeba Ci pomóc? :roll:

:lol:  :lol:  :lol:

PoCO:
No tak, chcia?em zna? opinie polskich graczy w tym temacie, a nie 3 kolesi, którzy wyk?ócaj? si? nawzajem, jakie to bedzie gówno. A o Time cody sie nie martw, pomy?la?em o tym zanim ty jeszcze zobaczy?e? ten topic  :wink:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej