Eve Online > Dyskusje ogólne
EVE PL
Ellaine:
Oczywiscie jesli ktos zarabia w eve jakos niesamowicie duzo, to moze placic iskami. Ale przecietny kopacz arku na te 100 milionow poswieca 3 godziny ciezkiej pracy.
Goomich:
--- Cytat: "Ellaine" ---Oczywiscie jesli ktos zarabia w eve jakos niesamowicie duzo, to moze placic iskami. Ale przecietny kopacz arku na te 100 milionow poswieca 3 godziny ciezkiej pracy.
--- Koniec cytatu ---
3 godziny ci??kiej pracy i ma 29 dni i 21 godzin gry.
Ellaine:
No, tak, ale to zalezy ile sie ma wolnego czasu. Dla przecietnego czlowieka oznacza to 12 godzin grania :)
Mozna zuzyc 1/3 wolnego czasu na prace na utrzymanie konta, a mozna zrezygnowac z 1 duzej pizzy z pensji, ktora itak sie ma (wiekszosc ludzi ma stala pensje)
redbart:
Hmm mi si? wydaje, ?e bardzo ma?o gram w eve, a jakie? 3h/2 dni, czyli 45h, wi?c wola?bym, jakbym tyle zarabia? p?aci? w iskach. Narazie nie wiem czy jestem w stanie tyle zarobi?, bo od powrotu do eve, kupienia sobie kolejnego bc, latam i klepie misje lvl 2, lvl 3 niektórych Cyclonem nie jestem w stanie pokona?. Troszke si? irytuje, ale alternatyw? jest kopanie jaspetu czy czego? tam dooko?a empire :[, wi?c kupno scythe itp. Efekt 4 m w ci?gu tygodnia zarobi?em , lekka pora?ka...
Ellaine:
Nie kazdy ma wystarczajaco stare konto zeby latac AF. Nie kazdy kto ma wystarczajaco stare konto, poszedl w kierunku AF (AF sa gupie i smierdza, sa zupelnie bezuzyteczne przektycznie, nie maja nawet 100k ladownosci ani nie potrafia skakac na cyno).
Ja gram nieprzytomnie duzo, wiec jestem przykladem do bani. Ale wyobrazam sobie ze 3 godziny tygodniowo, to taka w miare zdrowa dawka jak czlowiek nie jest uzalezniony (ja jestem) ;)
Ale w eve latwiej inwestowac kase. 100 milionow w eve zainwestowane w np kupcow albo w poprawe statku do misji etc, daje 1-2% dziennie conajmniej.
Wez tak sprobuj zainwestowac 45 zlotych w RL :)
Aha...
go to 0.0
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej