Eve Online > Dyskusje ogólne

EVE PL

<< < (30/40) > >>

Xarthias:

--- Cytat: "pc5" ---Wszed?by? do EVE, spodowa? kogo? i od razu humorek lepszy :)
--- Koniec cytatu ---

?eby na którymkolwiek kompie w pracy Evka dzia?a?a to bym codziennie siedzia? po par? godzin... Ale nie dzia?a na ?adnym :(

PoCO:
Z przyjemno?ci? chcia?bym poinformowa?, ?e w ofercie firmy PLAY pojawi?y si? tak?e kody 90-dniowe EVE Online w cenie 145z?, umo?liwiaj?ce przed?u?enie abonamentu. Zapraszamy do naszego sklepu http://www.play.pl/ .

;)

Xarthias:
a ja z przykro?ci? chcia?bym poinformowa?, ?e na kod czeka?em 10 dni  :?
Bez s?owa wyja?nienia czy przepraszam czy poca?ujcie mnie w d... mimo ?e wys?a?em maila z zapytaniem co si? dzieje i mimo, ?e kasa z konta zesz?a od razu... Generalnie nast?pnym wol? zap?aci? kart? je?li b?d? musia?.

PoCO:
Eeee, sorry xarthias, ale mieli?my problemy z CCP. Poza tym ludzie pozamawiali tyle, ?e sie sko?czy?y i musieli?my czekac na now? partie. No przykro mi ale z tymi kolesiami ci??ko sie dogadac  :? Teraz ju? jest zapas ;)

PS. A nast?pnym razem pisz ?e to ty  :wink:

Xarthias:
Nie chodzi o to, ?e ja to ja. Rozumiem, ?e mog? wyst?pi? opó?nienia itp - to normalne. Ale na lito?? bosk? nie traktujcie klienta jak powietrze tylko je?li takie opó?nienie wyst?pi?o to poinformujcie ww klienta (kimkolwiek by nie by?) a nie totalna olewka. To mi si? najbardziej nie podoba?o.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej