Eve Online > Dyskusje ogólne

EVE PL

<< < (3/40) > >>

Tomash Kovahlsky:
Moim zdaniem tlumaczenie samej gry, by ja zabilo... gdyz doprowadziloby do tworzenia sie skupisk ludzi mowiacych tylko w jednym jezyku... a stad juz tylko jeden krok do tworzenia osobnych serwerow i rozpad calej spolecznosci. Osobicie jestem przeciwny tlumaczeniu samej gry, natomiast pomysl z zalaczeniem "instrukcji obslugi" i pewnego "wprowadzenia" do gry w j.pol. jest do zaakceptowania, choc nie sadze, aby wiele sie tego sprzedalo... skoro i tak wszelkich informacji mozna zasiegnac na kanalach w grze, oraz np. tutaj...

Rhovana:
Ja tam kolekcjonerem nie jestem:P jak na mój gust to Kamoris ma racj?. Niczego tak sie nie boj? jak hordy 13-latków graj?cych w EVE.

Na pewno nie by?o by z kim pogada? na polskim kanale i po?mia? si? z mniej lub bardziej finezyjnych dowcipów. Poza tym zaleje gre fala sufiksów "-PL". Dzieki:/

A poza tym z tego co wiem EVE ma wydanie p?ytowe, tylko nie wiem czy jest dost?pne w Polsce

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: "Rhovana" ---
A poza tym z tego co wiem EVE ma wydanie p?ytowe, tylko nie wiem czy jest dost?pne w Polsce
--- Koniec cytatu ---

Jest. Posiadam takie.

Blaster:

--- Cytat: "tok_72" ---
--- Cytat: "Rhovana" ---
--- Koniec cytatu ---

Jest. Posiadam takie.
--- Koniec cytatu ---

A ja sie jeszcze na swoje nie doczekalem a to juz prawie rok od zlozenia zamówienia  :(
Tylko ze to nie ja zamawialem tylko Ermen w moim imieniu  :?

Tomash Kovahlsky:
trza bylo samemu zamowic :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej