Śmietnisko > Archiwum

?ONA (dziewczyna) A EVE.... TIPS AND TRICKS....

<< < (16/18) > >>

eva(e):

--- Cytat: "Shkeec Umbra" ---Taaaa tak jak ju? kto? pisa? przepisu chyba nie ma ... Cho? najlepszym rozwi?zaniem by?oby skierowa? zainteresowanie swojej "per?y" na rozrywk? komputerow?. Nie wierze ?eby kobiety mia?y biologiczny wstr?t przed graniem na kompie , s? z?e i by? mo?e "zazdrosne" bo uwielbiaj? gdy uwaga ich facetów skupia si? na nich a nie na "jakich? g?upich ;)grach " ... Szczerze zazdroszcze wszystkim których kobiety graj? w Eve :) Moja luba tylko w most wanted i Piratów... ;]
--- Koniec cytatu ---

;) Ja gram w Eve.... i badz co badz to chlopak mnie w to wciagnal juz ponad rok temu.. wiec chyba nie jest to takie niemozliwe...zreszta ja tez sie kiedys zapieralam przed jakimikolwiek grami komputerowymi rekami i nogami a przed "nudna Evka" zwlaszcza... ;)

Shkeec Umbra:

--- Cytat: "Coriin" ---Ja wczoraj dowiedzia?em si?, ?e jestem tzw. 'prawdziwy Pan niewypa?' LOOOL

A mianowicie w jakiej? babskiej gazecie napisali, ?e powy?szy ma mi?dzy 21 a 32 lat i gra w gry komputerowe.

--- Koniec cytatu ---

No tak , przecie? nie jeste?my tym co kobieta COSMO uwa?a za "partnera ?yciowego" czyli rozbudowanym robotem kuchennym z wibratorem ...  :twisted:

Pynio:
a ja sie wlasnie od babolka wyprowadzam... bedzie wiecej czasu na eve... daj boze :)

Xarthias:

--- Cytat: "Pynio" ---a ja sie wlasnie od babolka wyprowadzam... bedzie wiecej czasu na eve... daj boze :)
--- Koniec cytatu ---

No popatrz to zupe?nie odwrotnie ni? u mnie :)
Podejrzewam, ?e na granie b?d? mia? wi?cej czasu (znaczy b?d? mia? wogóle czas ?eby pogra?) jak si? przeprowadz? do swojej kobiety :)

Blaster:

--- Cytat: "xarthias" ---
--- Cytat: "Pynio" ---a ja sie wlasnie od babolka wyprowadzam... bedzie wiecej czasu na eve... daj boze :)
--- Koniec cytatu ---

No popatrz to zupe?nie odwrotnie ni? u mnie :)
Podejrzewam, ?e na granie b?d? mia? wi?cej czasu (znaczy b?d? mia? wogóle czas ?eby pogra?) jak si? przeprowadz? do swojej kobiety :)
--- Koniec cytatu ---

:lol:  albo w cuda wierzysz albo twoja kobieta jakas inna jest  :wink:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej