Śmietnisko > Archiwum
?ONA (dziewczyna) A EVE.... TIPS AND TRICKS....
redbart:
A ja nie mam kobiety.. ale niestety nie z wyboru ...
Jako? tak przez te 6 lat wysz?o i zlecia?o, obecnie kontakty si? urwa?y ze wszystkimi znajomymi, jakie? ma??e?stwa itp... esz... i nie mam nowych znajomo?ci od pewneg czasu ju?...
Ellaine:
Ale masz kobiece postaci :)
A ja mam kobiete, nazywa sie Emilka, ma 2 miesiace i jest sliczna :)
Pynio:
red co to znaczy nie z wyboru.... zawsze masz wybor.... niektorzy wola eve od kobiet, niektorzy mezczyzn od kobiet... niektorzy pizze zamiast kanapek z damskiej reki.... ja i tak sobie sam robie... juz od dawna :) nie rozumiem z tym wyborem, mozesz cos dopisac na ten temat czy raczej nie?
redbart:
Wiesz, za du?o wy?alania si? i pisania i opowiadania i wogóle ostatnio co kilkana?cie dni mam depresje z ró?nych powodów od gdzie? 2 lat.... wi?c nie ma co pisa? :(
Locutus:
--- Cytat: "Sir Falo" ---Najlepszy TIP na kobiete i EVE jest jeden - albo rybki albo akwarium :) Mam EVE, laski brak. Niestety nikt kanapek nie zrobi, ale zawsze mo?na zadzwoni? po pizze :>
--- Koniec cytatu ---
?ebys sie nie obudzi? za jaki? czas i stwierdzisz. "Kurde Eve mi si? znudzi?a a ja dalej sam ... "
Jak to mawia kabaret (animrumru ;) w skeczu ze slepym lordem golfiarzem )
Byzyduraaa, mozna miec i to i to trzeba tylko umiec zachowac wlasciwe proporcje, liczyc sie z druga osoba i poswiecac jej czas.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej