Śmietnisko > Archiwum

100,000 kont

<< < (5/6) > >>

Dormio:
Mario, ale oni maj? racj?... patrz?c na poprzednie okazje przy zmianach to zabiera?o im jednak troszk? wi?cej czasu ni? rozszerzony DT, na "unormowanie" czkawki jak? mia? serwer po wprowadzeniu zmian...
Oczywi?cie je?li b?dziemy mieli szcz??cie to sko?czy si? tylko wi?kszym DT... a nie kilkunastoma DT w wi?kszym czasie...  :twisted:

Xarthias:

--- Cytat: "marioosh" ---Z tak? uwag? czytacie teksty.... powtarzam: przewidywany DownTime na wymian? sprz?tu 24h (dwadzie?ciaczterygodziny). ;)
--- Koniec cytatu ---

O naiwno?ci, jak?e Ci zazdroszcze  :lol:  :lol:  :lol:
Jak oni si? wyrobi? w tych 24h i nie b?dzie takiej czkawki jak ostatnio to chyba zjem mój beret (moherowy rzecz jasna)  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Blaster:

--- Cytat: "xarthias" ---
O naiwno?ci, jak?e Ci zazdroszcze  :lol:  :lol:  :lol:
Jak oni si? wyrobi? w tych 24h i nie b?dzie takiej czkawki jak ostatnio to chyba zjem mój beret (moherowy rzecz jasna)  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
--- Koniec cytatu ---

Oj Xart troche wyrozumialosci, kolega z tego co wiem krótko gra i nie przezyl chyba jeszcze wprowadzenia zadnego dodatku do EVE  :roll:

Janooop:
A mo?e tym razem b?dzie wszystko OK

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:

PEWNIE
NNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EE

PS.

Chyba ju? za du?o modyfikacji prze?y?em :lol:  :lol:

marioosh:
Dok?adnie. Gram od kilkunastu dni, ale z bardzo du?ym zaanga?owaniem i nie prze?y?em jeszcze ?adnych poprawek. W ka?dym razie i ja ustawi? sobie jakie? skilla d?u?szego ;) korzystaj?c z waszych do?wiadcze?.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej