Śmietnisko > Archiwum
Spo?eczno?? polska w EVE
error:
Hmm mozliwe ze ilosc postow nie jest proporcja do aktywnosci polakow na EVE i mam nadzieje ze bedzie tak dalej. A tak BTW czy mysleliscie nad pozostalym czasem jaki zostal do zakonczenia historii EVE jako gry ? Zastanawiam sie czy to wogole sie skonczy po takim sukcesie pewnie powstanie niezliczona ilosc dodatkow, i mam nadzieje ze polskich graczy bedzie i tak wiecej, ale to chyba juz kwestia oplat...
enderpl:
misiek eve sie nie skonczy, bo niby co mialo bys sie skonczyc? zycie?
co do dodatkow to treraz chyba juz na 6 gramy, w maju kolejny :p
Tomash Kovahlsky:
hehe... moze bedzie cos w rodzaju "Big BANG"... tylko, ze odwrotnie... to wtedy sie skonczy :P
Raan Kern:
Nie wiem czy zauwa?yli?cie co si? dzieje z kana?em POLISH
Jeszcze dwa miesi?ce temu by?o tam ?renio 20-30 osób, w tym po?owa to stare, znane g?by.
Od jakiego? czasu mo?na tam spotka? nawet 60 osób i wi?kszo?? udzielaj?cych si? to zupe?ne ?wie?ynki.
To zdecydowanie ?wiadczy o rosn?cej populacji polskich graczy.
Dla mnie bomba :)
Blaster:
--- Cytat: "influencer" ---
Od jakiego? czasu mo?na tam spotka? nawet 60 osób i wi?kszo?? udzielaj?cych si? to zupe?ne ?wie?ynki.
To zdecydowanie ?wiadczy o rosn?cej populacji polskich graczy.
Dla mnie bomba :)
--- Koniec cytatu ---
Dokladnie masz racje.
Spora czesc "starych" graczy nie pokazuje sie na tych kanalach z róznych powodów a wedlug mnie podstawowym jest brak checi do odpowiadania na te same (noobowte) pytania po raz setny tyle tylko ze ciagle nowym graczom.
Stazy wyjadacze maja juz swoje wypróbowane znajomosci i przyjaciól (nie tylko tych ze swojego corpa) i wiedza dokladnie jak bezposrednio do nich dotrzec.
Na ogólnodostepnych kalnalach siedza przewaznie ci starzy wyjadacze, którzy prowadza rekrutacje do swoich corpów.
Naprzyklad mnie mozna spotkac tylko na jednym z tych kanalów (mniej uczeszczanym) i zadko sie udzielam a to dla tego ze jak jestem w grze to sie w nia angarzuje i nie mam czasu na 10 pogawedek jednoczesnie :roll:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej