Śmietnisko > Archiwum
40z?otowy timecode na alegro REAL or FICTION?
RIPsento:
Go?? pewnie sprzedaje kody aktywacji nowego konta by?y takie kiedy? na Allegro ale w ni?szej cenie. Takim kluczem nie przed?u?ysz triala na 100%. Pewnie tego nawet nie wie.
Kamoris:
Zwyklym kodem PRZEDLUZYSZ konto trialowe.
I wiem co mowie jakis tydzien temu wlasnie tak zrobilem.
RIPsento:
Ale s? TIME CODE i NEW ACCOUNT KEYS. Tylko nie wiadomo co go?? sprzedaje dok?adnie.
Butcher:
sam nie wiem chyba nie polasze sie na kupno kota w worku od jakiegos picusia z allegro ktory nie wiadomo czy mi go nawet wysle albo mi przysle 14 dniowy trial :twisted:
Przez allegro kupilem tylko samochod ale w tym przypadku pojechalem i zobaczyly ga?y co bra?y. A tu to co, niby jaka mam pewnosc czy timecod bedzie prawdziwy i czy przed?uzy triala :?:
Nic to, pykne jeszcze jednego triala od poczatku i sie zastanowie bo pierwszego traktuje jako treningowy.
Dzieki za odp. :P
Czesc!
Ps. Kiedys tak niby tanio kupilem na gieldzie perfum firmowy od CYGANA
jakbym go dzisiaj widzial to skopalbym mu d.... bo po porownaniu zapachu z takim samym w sklepie stwierdzilem ze to kit i wtopilem 60zeta
Wiec przedluze konto z legalnych zrodel :twisted:
RIPsento:
Je?li chcesz mog? ci za?atwi? legalny klucz do otwarcia kota w EVE na okres 30 dni. Jest to klucz na otwarcie konta i daje 30 dni gry. Najlepiej jesli masz karte do platnosci w internecie. Wtedy wszystko masz od razu. Kosztuj 32z? i bedzie zaraz po wp?acie na konto. Dziala na pewno. Jak jestes zainteresowany albo masz pytania pisz na pm.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej