Śmietnisko > Archiwum
40z?otowy timecode na alegro REAL or FICTION?
Ichneumon:
kurwa dobrze ze regis w koncu wyraznie napisal ze jest tylko 1 rodzaj TC i mozna nim przedluzyc lub przedluzyc i aktywowac triala , szkoda ze ty mi tego pc5 nie napisales ;]
regis:
a bom sie zirytowal... ile razy kuu... pisac i gadac na POLSKA i CENTRALA o tym... wogole to pticu przyklej to gdzies takimi duzymi ladnymi literkami w widocznym miejscu...
Leviathan:
hmm... jako, ?e ostateczna odpowied? czy przez ka?dego timecoda mo?na przej?? z triala na "pe?n?" wersj? gry nie pad?a, chcia?em zapyta? czy dzi?ki:
http://allegro.pl/item94999954_eve_online_90_dni_time_code_110zl_.html
b?d? móg? zagra? ju? w pe?na gr?, czy w mi?dzyczasie musz? jeszcze wykupi? przynajmniej jeden miesi?c gry kart? kredytow?, a za pomoc? kodu z tej aukcji nie ma mo?liwo?ci przej?cia do gry z triala ?
Ichneumon:
kurwa , przedwczoraj aktywowalem zwyklym TC (bo nie ma innych) triala ktory byl zrobiony w grudniu , mozesz albo placic karta na stronie eve albo kupowac time code i tak aktywowac/przed?u?a? konto
redbart:
Ja tam lekko nie czaje idei timecodów za pln, wygodniej o wiele p?aci? vis? inteligo, a za?o?enie konta takiego to nie problem. Jedyny sens TC to p?acenie ISKami ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej