Śmietnisko > Archiwum

Jakie guny skilowac?

<< < (2/4) > >>

Piotr111:
Dzieki za rady na razie mam speca na torpedy i cruise missle
i z tego co czytam to jedynie pulsel asery przed udupieniem byly zajefajne na close chyba blastery sa najfajniejsze a mimatary odpadaja bo mam na ich statki cienkie skile :)

Pozdrawiam jeszcze raz
Peter_gg in game

hallor:

--- Cytat: "regis" ---krotka pilka
a no... jeszcze caldari ;) tutaj raile jezeli chodzi o strzelanie :) Eagle z 250mmII i ammo T2 potrafi robic cuda jezeli chodzi o odleglosc strzalu ;)
--- Koniec cytatu ---

EEEetam ... ja na harpie 4 neutrony zakladam i bardzo milo sie bije  belty w .0.No i jest te 2km+ optimal na antymaterii przy moich noobskich skillach

Jak sie (moze) kiedys eagla dorobie to pewno tez z blasterami fruwac bede .. niestety na samotne polowanie jak na razie raile maja za maly dmg - przynajmniej dla mnie.

H.

regis:
jak cie w tej harpi dopadnie pierwszy lepszy ceptor... taki taranis np z 150mm i bedzie trzymal na cycu powiedzmy 11km to jestes porobiony...
hm, nawet przydurny AF z czyms co trafia w opt kolo 12km ;)

hallor:

--- Cytat: "regis" ---jak cie w tej harpi dopadnie pierwszy lepszy ceptor... taki taranis np z 150mm i bedzie trzymal na cycu powiedzmy 11km to jestes porobiony...
hm, nawet przydurny AF z czyms co trafia w opt kolo 12km ;)
--- Koniec cytatu ---

Tak wiem ale:
po 1 taka harpia 25m jest warta max
po 2 to nie jest fit pvp
a po 3 ja poki co bardzo alergicznie reaguje na pojawienie sie kogokolwiek w systemie

A pzoatym jak sie jeszcze podskilluje to dam rade optimal+fallof kolo 11km zrobic chyba :P bo teraz na ironie mam bodajrze 9km :P

regis:
no z ironem bedziesz zadawal na jakos 0.3-2 dmg na szczal ;))

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej