Eve Online > NoobGarten
P?atno?? Kart? Visa Electron (Inteligo)
Xarthias:
Heh, i dlatego uwa?am, ?e eKarta z mBanku jest bezpieczniejsza, bo nie ?ci?gaj? kasy bezpo?rednio z konta, tylko z niej, a jak nie ma na niej ?rodków, to system jej po prostu nie widzi...
Fakt, p?acenie za eve wynosi oko?o z?otówki dro?ej ni? w intelligo, ale...
klosiuu:
Ja tam od jakiego? czasu nie p?ace za EVE karta, TC jest du?o wygodniejsze, szczególnie jesli kupuje sie je za ISK a nie RL kaske 8) 8) 8) 8)
Co do nr weryfikacyjnego karty, u mnie jesty wymagany. P?aci?em Visa Electron z Inteligo za WoW'a i EVE i w obydwu przypadkach bez niego odrzuca?o karte.
marcoos:
--- Cytat: "klosiuu" ---
Co do nr weryfikacyjnego karty, u mnie jesty wymagany. P?aci?em Visa Electron z Inteligo za WoW'a i EVE i w obydwu przypadkach bez niego odrzuca?o karte.
--- Koniec cytatu ---
Nikt nie napisa?, ?e ten numer weryfikacyjny nie by? wymagany - tylko, ?e wpisywano nie taki jak trzeba, a mimo wszystko transakcja odby?a si? :)
Zreszt? je?eli mamy 3-cyfrow? liczb? i pewnie jaki? prosty algorytm sumy kontrolnej to staje si? jasne, ?e nie jest to praktycznie ?adne zabezpieczenie.
Poza tym, z tego co doczyta?em, to czy nr. weryfikuj?cy jest sprawdzany czy nie zale?y od danego podmiotu/sklepu w którym robimy zakupy - a, ?e jest to raczej utrudnienie dla ?ci?gni?cia kasy ni? co?, co zwi?kszy?o by obroty - wi?c du?o sklepów olewa weryfikacje tego numerka :)
Owee:
czy w Polsce mo?na kupi? Time Codes ? Je?li tak to gdzie ?
jarecki:
zaden sklep w polsce z tego co wiem nie sprowadza time codes.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej