Śmietnisko > Archiwum

Topowe gry MMO

<< < (3/3)

pc5:

--- Cytat: "StellarSheep" ---Bah ja czekam na pirates of the burning seas ;)
A tak po za tym to ludzie ruszyli Star Trek Online i musze powiedziec ze zapowiada sie naprawde &!@%#. Swiat 3d walka 2d bardzo taktyczna i wieksze statki ... pilotowane przez paru graczy :)
Powod? Jak zobaczylem sterowanie moca etc ... to wymieklem :P W duzym statku poprostu samemu bedzie masakrycznie ciezko sie polapac to raz :) Dwa samemu zawsze bedziesz duzo wolniejszy :) To dopiero bedzie jazdeczka :D Narazie nie ma nawet bety ... sa tylko dev blogi czy jak to tam nazywaja :P
--- Koniec cytatu ---

/me sie slinic...

Heh, a Star Trek : Klingon Academy dalej le?y i czeka... hehhh...

Gav:
ja osobi?cie czekam na Age of Conan i ST Online.

jarecki:
Mi sie jakos idea Pirates niezbyt podoba, ale w sumie po to jest tyle mmorpgow zeby kazdy mial sobie co wybrac.

Przygladalem sie Dark and Light ale odrzucilo mnie kilka rzeczy: ogromna francuska grupa graczy ktora traktuje te gre jak swoja i bedzie sie komunikowac w tym jezyku tam (pomimo jednego serwera)
Brak jakiegokolwiek kontentu poza naprawde podstawowym. Taki swiat: to my was wrzucamy w niego a wy robcie co chcecie. EVE tez tak zaczynalo, ale sie wybronilo dobrym craftem i szybka kontentu rozbudowa. Jak bedzie z D&L zobaczymy.

dzikus:
EVE mia?o te? znacznie wi?cej tzw. Lore jeszcze przed rozpocz?ciem. Pami?tam jak si? zaczytywa?em w kolejnych PotW-ach, które tworzy?y ?wietny klimat gry. A w D&L na razie tego brakuje... chocia?, dawno nie by?em na ich stronie.
No i strasznie D&L przycieli - mia?o by? tyle ras a wi?kszo?? wyrzucili. Olbrzymi ?wiat, ale bez dungeonów (fantazy bez lochów?)... poczekamy, zobaczymy.

partridge:

--- Cytuj ---za d?ugoletni? wytrwa?o?? i dobry kontakt z w?asnymi klientami oraz za ogromn? ilo?? nagród zdobytych za gr? EvE
--- Koniec cytatu ---

Ja im dam kurwa dobry kontakt z klientami... Kazda petycja lagowa, z winny serwera jest rozpatrywana negatywnie :P Raz mi cos oddali i to jeszcze bez polowy sprzetu i ubezpieczenia....
GW na drugim miejscu... Sheep ma racje tam prawie nie ma MMO a City of Heroes to porazka na maxa... Nuda jak 150...

W sumie czekam teraz na Pirates tak jak Sheep... na D&D Online i ST Online... mam nadzieje ze chociaz jeden z tych tytulow bedzie wart zaplacenia subskrypcji...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej