Eve Online > Dyskusje ogólne

...to make women in the game more visible

<< < (2/6) > >>

Aenyeweddien:
No to i ja co? dopisz?...

Kto? (dzieki Lea 8)  8)  8) ) poinformowa? Panie ?e zna Mnie z reala i ?e te? jestem woman.
No i dosta?am eve mailik (a dok?adnie dwa) - pierwszy w stylu ?e co? takiego organizuj?, ?e maj? swoje kana?y i ?e je?li rzeczywi?cie jestem kobiet? to zapraszaj?, a je?li jestem m??czyzn? to przepraszaj? i prosz? o skasowanie...
Odpisa?am ?e jestem "baba" in real
No i przyszed? kolejny w którym by?a pro?ba o odpowied? na pytania (np: sk?d jestem, ile mam lat, co do tej pory robi? w Eve, co bym chcia?a robi?, jak si? o Eve dowiedzia?am, jak oceniam m?sk? cz?? graczy w EVE ... i ostatnie najfajniejsze - jak mog? potwierdzi? to ?e jestem kobiet? :roll:  :roll:  :roll:  :roll: )

IMHO - Takiego wywiadu to by si? KGB nie powstydzi?o...

Lea Grass:

--- Cytat: "gosiek" ---No to i ja co? dopisz?...

Kto? (dzieki Lea 8)  8)  8) ) poinformowa? Panie ?e zna Mnie z reala i ?e te? jestem woman.
No i dosta?am eve mailik (a dok?adnie dwa) - pierwszy w stylu ?e co? takiego organizuj?, ?e maj? swoje kana?y i ?e je?li rzeczywi?cie jestem kobiet? to zapraszaj?, a je?li jestem m??czyzn? to przepraszaj? i prosz? o skasowanie...
Odpisa?am ?e jestem "baba" in real
No i przyszed? kolejny w którym by?a pro?ba o odpowied? na pytania (np: sk?d jestem, ile mam lat, co do tej pory robi? w Eve, co bym chcia?a robi?, jak si? o Eve dowiedzia?am, jak oceniam m?sk? cz?? graczy w EVE ... i ostatnie najfajniejsze - jak mog? potwierdzi? to ?e jestem kobiet? :roll:  :roll:  :roll:  :roll: )

IMHO - Takiego wywiadu to by si? KGB nie powstydzi?o...
--- Koniec cytatu ---

Poczekaj az Cie na tsa zaprosza to bedzie dopiero wywiad  :twisted:

rafaello:
ROTFL !
potwierdzic ze jest sie kobieta - polecam zmienic zdanie z 5 razy w ciagu dnia - nie beda mieli watpliwosci :D

Aenyeweddien:
No có? chyba nie przesz?am weryfikacji :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Bo wszystko ucich?o.....

Ale bior?c pod uwag? "paranoj?" to chyba dobrze :roll:  :roll:  :roll:

Kirh'aard:
lol, to chyba ich system weryfikacyjny mocno niedomaga albo zarzad jest uposledzony... :P
a co fakt to fakt od paranoikow to sie najlepiej trzymac z daleka bo to tylko moze sprowadzic klopoty :lol:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej