Śmietnisko > Archiwum
Stabilnosc serwerow
black_wic:
Witam wszystkich serdecznie.
Jak to jest ze stabilnoscia serwerow. Gra jest na rynku pare lat, a hmm w ciagu triala, a wlasciwie polowy triala zauwazylem ze dosyc czesto jest problem z rozlaczaniem, lagami. Gram od paru miechow w WoW'a i tam czasami zdarzyly sie takie problemy, ale przez 7 miesiecy od premiery mozna takie zdarzenia policzyc na palcach jednej reki. Tu pytanie, jak to wygladalo w dluzszym okresie czasu. Pytam, poniewaz zamierzam troche dluzej zabawic w swiecie EVE.
RIPsento:
No w?a?nie wi?c od kilku dni jest totalnie do dupy. U mnie s? ci?gle wieczorami lagi a teraz na przyk?ad wogóle nie mog? si? po??czy? z serwerem. Nie wiem co si? dzieje ale widocznie serwer im nie wyrabia. Ostatnio przekroczyli 16.000 graczy na raz i widocznie co? im si? sypie. Pisz? teraz bo od pó? godziny nie udaje mi si? po??czy? i jestem ju? w%$^&@#$%.
EverSin:
dzisiaj ogolnie cos sie jebie i to zdrowo nigdy nie bylo takich lagow jak dzis przez caly dzien... a co najgorsze to nie ma od CCP zadnej informacji wiec ciezko powiedziec czy to u nich czy moze cos na laczach gdzies sie wali :/
Z tym ze CCP jak juz im sie cos wali to zawsze daje INFO i pare restartow serwa dodatkowo robi wiec nie wiem co myslec... narazie zwalam na lacze gdzies i tyle...
Xarthias:
Co? jest na rzeczy, bo ja si? od wczorajszego wieczora nie mog? zalogowa?... Albo mi si? zatrzymuje na authenticating albo w po?owie paska logowania i koniec... Po paru minutach Connection to server lost.
Nawet kilkukrotna zmiana IP tu nie pomog?a (cho? zazwyczaj pomaga?o).
Tomash Kovahlsky:
Ja od dwoch dni latam sobie po Solitude i lagow nie mam.
Moze w Syndicate sa lagi???
I Xarth..., czy aby nie zmienilo Ci sie MTU?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej