Śmietnisko > Archiwum

Czy warto ?

<< < (2/4) > >>

partridge:
Wiesz jak na moj gust to zeby bylo szybciej to zaplac za EVE przez mieaisc rob wszystkie Leariningi + Advanced Leariningi Oprocz Charisma of coz no i daj sobie spokoj z graniejm :P Tak to wyglada w teoretycznej strony a z praktycznej to zrob sobie jakes skille na staki podstawowe itd dalej zebys mogl cos juz robic ale tak czy inaczej leariningi to podstawa i naprawde przyspieszja mocno uczenie sie innych skilow :)

Xarthias:
I polecam dobre przejrzenie dzia?u noob garden - na 90% pyta? które b?dziesz mia? tam jest odpowied? 8)
Mi?dzy innymi o startowych skillach:
http://forum.eve-centrala.pl/viewtopic.php?t=1643

Dormio:
A ja powiem tak... rób to co Ci si? podoba najbardziej.
Na pocz?tku to zrób tutorial i rób misje dla szko?y w Twojej okolicy. Pó?niej jak ju? b?dziesz mia? jaki? transportowiec zacznij handel. To w sumie pozwoli pozna? Ci okolic? i zapozna? si? z tym co w grze najwa?niejsze: gra ma sprawia? przyjemno??.
Dobrym pomys?em jest regularnie robi? skille z grupy learning, pami?taj jednak ?eby si? do nich nie ogranicza?, bo stracisz ca?? przyjemno??.
No i nie zapomnij, ?e jest mnóstwo ludzi którzy z ch?ci? Ci pomog?, tylko musisz ich o to poprosi?.

Specjalizacja pozwoli Ci zmniejszy? stres. Tak tu równie? mo?esz si? zestresowa? i s?dz?, ?e nawet cz??ciej ni? normalnie. Pozostaj?c jednak wszechstronnie przygotowanym (robi?c ró?ne skille) b?dziesz mia? szans? czerpa? przyjemno?? z ka?dego elementu gry...

RIPsento:
Ja zacz??em kilka dni temu i mam pewnie 0.1% skili wyuczonych :) Tak?e nigdy nie jest za pó?no, ?eby zacz?? gra?.

Co do uczenia si? samego learningu to bym chyba zg?upia?. To by byla straszna nuda. Ja na pocz?tku kupi?em wszystkie skille 1 poziomu które mog?em (te tanie oczywi?cie) ich si? nauczy?em a teraz sobie kopie, czasami jakie? misje polatam a skille lec? ju? normalnie :)

Aenyeweddien:
Lerningi to podstawa...

Teraz skill na poziom 4 (BS zajmuje mi ok 7 dni bez lerningów by?oby to d?u?ej co najmniej 2*)...

Co do robienia to rób to co ci si? podoba - jak sie wyspecjalizujesz w jakie? dziedzinie to mo?esz by? gro?ny tak?e dla "starych" graczy bo jak to koledzy mówi? nie da si? naumie? wszystkiego...

Pewnym rozwi?zaniem by?oby te? do??czenie do korpa - ale nie wybieraj pierwszego lepszego tylko si? dobrze zastanów

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej