Śmietnisko > Archiwum

Turniej

<< < (2/12) > >>

StellarSheep:
Jezeli bede robic taki turniej to pewnie w sobote w rozsadnych godzinach dla kazdego.
I do tego zdecydowanie chce to zrobic druzynowe. Conajmniej 2x2.

Big Jack:
seepku mam dwie sugestie ..
1. co do statków .. to wszystkie tI z eyjatkiem bsów, a po za tym ?adnych ogranicze? .. (mo?e tylko np takie ?e warto?? sprz?tu nie powinna przekroczy? 1 mln na freje itd) jako dowód dzie? przed turniejem print screen z walleta ile co kosztowa?o i w exelu podsumowanie.
2. Moim zdaniem ciekawie by by?o jak druzyny nie koniecznie sk?ada?y by si? z graczy jednego korpa (np. mog?o by by? tak ?e w dru?ynie Alpha jest kto? z PTF, Rave, Fury i np Reikoku ;D)

Tomash Kovahlsky:
Sheep... zrob moze w pierwszym poscie liste osob chetnych - ja sie pisze :)

Big Jack:
a bym zapomnia? .. ja si? pisze .. ale u mnie terminy czysto weekendowe .. musz? wiedzie? przynajmniej z 7 dni wcze?niej no i w sobot? najwcze?niej o 21 naszego czasu, a pi?tek odpada

StellarSheep:
Liste sie zrobi w miedzyczasie. Jesli bedzie wystarczajaco chetnych to wtedy w ogole zaczne myslec jak to zrobic.
Statki sprawdzane by byly na stacji lub po wydokowaniu przez specjalnych arbitrow.
Zadnych bs`ow. Zadnego t2. Jesli bedzie to turniej druzynowy to nie ma znaczenia dla mnie kto wchodzi w sklad druzyny. Dla mnie moga to byc kolesie z n00bcorpa z ptf czy skad indziej.
Mysle ze raczej zrobie turniej otwarty dla kazdego. Wiecej funu wiecej chetnych etc.
Stworzylbym do tego specjalna strone turniejowa z regulaminem i wszystkim ;)
Sek w tym ze nie chce mi sie tego w ciemno robic ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej