Śmietnisko > Archiwum

Turniej

<< < (9/12) > >>

Dormio:
Czyli co... chcesz wprowadzi? punktacj? za poszczególne konkurencje ?
Swoj? drog? konkurencja nawigacyjna te? mo?e by? dru?ynowa - u?ywaj?c skanerów kolegów mo?na bardzo szybko dokona? triangulacji i nie trzeba wówczas u?ywa? scanprobe (mo?na zakaza? ich u?ywania !)...

Oczywi?cie wymaga to od kapitana dru?yny przynajmniej podstawowej znajomo?ci zasad triangulacji, wcze?niejszego prze?wiczenia manewru i przygotowania sobie odpowiednich narz?dzi (kartka papieru/arkusz kalkulacyjny/etc.).

nastradi:
jeszcze tylko miedzynarodowka
i to juz nie turniej a olimpiada

chyba specialna skoro w mmorpg

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: "Dormio" ---Nooo... to mo?e jeszcze konkurencja nawigacyjna ?
Odnajd? ukryte znaczniki i dole? do mety w jak najkrótszym czasie :D
Oczywi?cie to konkurencja dla interceptorków...
--- Koniec cytatu ---

Fajny pomysl... cos a'la "The Amazing Race"... znajdz puszke... w niej bedzie instrukcja, co dalej zrobic(jako BM)... np. polec na tego BM'a i wez znajdujacy sie tam shuttle, w nim bedzie nastepny BM polec tam i wez z wiszacej tam puszki jakis przedmiot i polec na mete :-)))

Arleonenis:
jasne ale za duzo konkurencji sprowadzi za duze zamieszanie na poczatku, moim zdaniem zacznijmy normalnie a te konkurencje mozna przeprowadzic w empire kiedy sie chce (no moze poza jammowaniem, ale to w 0.4 chyba by nie bylo problemu, nie tracisz chyba ss za samo zjammowanie jak nie bedzie killa?

moim zdaniem zobaczmy jak to sie ulozy a potem mozna rozwinac turniej i zorganizowac kolejny za miesiac (nawet caly juz w 0.0)

a  co do punktacji za kazde zadanie to spowoduje mniejsze zainteresowanie zwlaszcza tych których inne dyscypliny nie interesuja, ile druzyn by sie na to wszystko pisalo? ja jestem pewien ze nie ta któr? ewentualnie sklece, bo np ja nie moge latac covertami ani uzywac sond (nigdy nie potrzebowalem to i nie skillowalem) tak samo z ew, a co do samej triangulacji za duzo zabawy z ciaglymi cwiczeniami aby jakos to wychodzilo, zwlaszcza ze pewnie druzyna by miala 1-2 dni na cwiczenia bo ludzie w 0.0 siedza i walcza w tej zakichanej wojnie domowej w stain

StellarSheep:
Ciesze sie ze macie pomysly ...
Ale ja i tak tego odrazu nie bede robic.
Powod? Dosyc prosty. Za malo chetnych. I tworzenie niepotrzebnego balaganu na poczatku. Wole skupic sie na czystym pvp i sciagnieciu wiekszej ilosci graczy i wyrobieniu sobie opinii niz rzucac sie na gleboka wode i robic wszystko naraz.
Jak ktos jest z was chetny i ma takie pomysly to prosze bardzo moze zajac sie organizacja osobnego turnieju dla covert opow, ceptorow czy ew fighterow.
Moge lekko pomoc ale to wszystko. Nie bede sie teraz rozdrabniac. Sorry jesli kogos urazilem no ale takie sa dla mnie atm realia.

Aha EW jest uwazane za agresje wiec zostaje tez 0.0.
Tylko ceptory/coverty moga sie bawic w 0.1++.

Tak wiec jak chcecie teraz taki turniej ... to zakasac rekawy i sie za to wziasc.
A jak nie to badzcie cierpliwi moze jak juz rozkrece to wystarczajaco mocno to zajme sie innymi konkurencjami.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej