Śmietnisko > Archiwum

Turniej

<< < (6/12) > >>

pticu:
sie tez zglaszam :]

aceed-:
Super pomys? z tym turniejem, oczywi?cie wezm? w nim czynny udzia? :)

Arleonenis:
hmmm no to kto by chcial mnie w teamie?

ps tylko polacy czy mogem sobie team z "obcokrajowców" skompletowac? (/me patrzy na stain alliance i mysli kogo by tu wybrac)

Aenyeweddien:
Ja si? te? wst?pnie pisz?...

StellarSheep:
Nie wiem.
Moze pozwole na named t1 ale tylko dostepne na markecie to raz.
Dwa loot idzie dla wygranych.
Czyli jak chcesz to bierz ale licz sie z tym ze to stracisz bezpowrotnie :)

Thera/Hall nie wiem czy bedzie sens zebyscie zaganiali corpa ... Ale jak chcecie.
Macie moze dostep do freightera? Bo wtedy ja bym skolowal eskorte i by sie puscilo takiego freightera full sprzetu t1, ammo, frejek na miejsce a conajwyzej dokupilo/dowiozloby sie minsow na cruisy.

Arle jak najbardziej mozesz brac ludzi od siebie z corpa/alliansu. Ja nie widze problemu.
A jak znajdziesz wiecej chetnych u siebie to tez mile widziani.
Tylko narazie to jest tylko gdybanie i tyle wiec nie ma co sie tak rzucac. Mozecie sie popytac czy ludki by byli chetni ale jeszcze nic nie obiecujcie ;)

Oczywiscie wszelki stuff dla uczestnikow bylby sprzedawany po kosztach przez producenta ew z miniminiminimalnym narzutem ;)

Co do nagrod jak widac hall i LFC ;) dorzucaja calkiem fajny stuffik + z wpisowego ktore bede chcial zrobic ani za drogie ani za tanie tez beda nagrody ale czysto pieniezne. Nie obawiajcie sie nie kaze ludziom placic po 10m ale mysle ze tak 2-2,5m za osobe wpisowego czyli 4-5 osob to 10-12,5m za druzyne byloby fajne. Zalozmy z 20 druzyn i do podzialu na pierwsze 5 miejsc i mysle ze bedzie naprawde fajnie ;)
Zwlaszcza ze dla t1 statkow ubezpieczenie nie jest zrypane i tak naprawde  traci sie bardzooooooo malo kasy ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej