Śmietnisko > Archiwum
Rozwalili mi agenta.
Cosey:
Ostatni pach. Przyznam lagi troszke sie zmniejszyly, dodali fajna opcje do dronek(nie zawsze wszystkie wracaja) ale to co zrobili mi z agentem to przesada. Napisali ze beda zmiany z npc ale nic nie widzialem zeby napisali ze beda zmiany z agentami. Niedawno dopykalem do agenta lvl2 q 16 . Pierwsza misja wypas 400k i 300pl hehe to bylo to . Wczesniejszy dawal mi na maxa 200k i jakies 100lp za misje, byl to agent lvl2 q-5. U nowego agenta lvl2 q16 przed pachem misje mialem fajne i srednio ok 200k i przynajmniej 150lp za misje mialem, czasami bylo 500k i 350lp . Po pachu beznadzieja na maxa dostaje od agenta 200k i 150lp. Co oni sobie mysla czlowiek caly tydzien ciepal na jakiegos fajnego agenta a ni go rozwalaja jednym pachem. AAAAAAAAAAAAAAAAAaa. Ma moze ktos podobny problemik po pachu??
marcoos:
Mnie Agenci tego lvl (2 q.15) zwykle dawali misje poni?ej 100lp i 100k isków - czasami si? zdarzy?a jaka? za 250lp i 300K isków - ale to sporadycznie (i akurat to po patchu si? nie zmieni?o).
Sambor:
Ja mam nadal tak samo u agenta lvl2 q -13, dostaje srednio po 100k isk i 100lp. Przed i po paczu.
Konrad:
moze podrasowali czulosc agentow na security level systemu (juz raz to poprawiali)
jaki jest sec level tego systemu ?
btw. generalnie jezeli tak to BARDZO DOBRZE 8)
Cosey:
Agent jest w sysytenie 0.5 i z tego systemu jest brama do 0.1, na szczescie tam misji nie mam . Z tego co piszecie to mialem niezle z tym agentem ale sie skonczylo. Na szczescie mam tu agenta lvl3 q0 przed paczem polecialem na 2 misje tego agenta moim cruzem . Obie zrobilem ale sporo mnnie to kosztowalo ralietek i czasu. Wskocze sobie w jakiegos bc i zobacze jak bardzo skiepscili tego agenta lvl3.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej