Eve Online > NoobGarten

Zanim zostan? NEWBIE - Jak EVE ma si? do innych symulatorów?

<< < (4/4)

Anonymous:
Przypadkowo dowiedzia?em si?  o tej gierce i zaciekawi?a mnie cho? za bardzo nie wiem jak w praktyce wygl?da granie. By?em na oficjalnej stronie i wszystko to jest dla mnie zdeka niejasne. Jak si? steruje statkami? Wyznacza sie kursy czy co? Jakie tam mo?na wykonywa? dzia?ania. By?bym wdzieczny gdyby kto? mnie zechcia? o?wieci? zanim zabiore si? za ?ci?ganie.

EverSin:
Najlepiej "oswieci" cie poczatkowy tutorial w samej grze :D Choc wiekszosc osob nawet go nie skonczyla, lub nawet nie zaczela robic :] Ale z tego co wiem siakies podstawowe info to tam chyba jest - nie wiem bo nie robilem tutoriala :P

A co do twoich pytan...
nigdy nie bylem dobry w tlumaczeniu czego kolwiek, wiec nawet nie bede probowal bo jak zwykle namieszam strasznie :D

Radze ci - sciagnij giere, zainstaluj, zrob konto na kluczu trialowym i pograj to jest jedyna metoda zeby sie zapoznac z EvE. Ta gra jest po prostu zupelnie inna od wszystkich MMO i ciezko cokolwiek wytlumaczyc jak ktos jej nie widzial na oczy :] Pamietam jak mi Khirion probowal wytlumaczyc jak wyglada EvE, ni w zab nie zrozumialem :D Skonczylo sie na tym ze przyniusl ja do budy i odpalil... Od tamtej pory jestem uzalezniony :P

Anonymous:
ha ha...
czu?em ?e cos w tym stylu kto? mi odpowie.

to chocia? napiszcie jak wygl?da latanie statkami i walka.

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: "Anonymous" ---ha ha...
czu?em ?e cos w tym stylu kto? mi odpowie.

to chocia? napiszcie jak wygl?da latanie statkami i walka.
--- Koniec cytatu ---

Ale to na prawde TRZEBA zobaczyc.... :)

rbialo:
Go?ciu, przeczytaj sobie to:
http://www.eve-centrala.pl/files/EveOnlineExodusManual.pdf
A potem faktycznie sciagnij i odpal. Warto.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej