Eve Online > NoobGarten
Zanim zostan? NEWBIE - Jak EVE ma si? do innych symulatorów?
Prawie Newbie:
Hi! Mo?e moderator to wyrzuci - bo nie na temat - a mo?e kto? zechce odpowiedzie?. Znam dobrze Freelancera - ze 20 modów, na kilkudziesi?ciu serwerach w Europie (i jednym w Stanach). Jak EVE ma si? do FL? Nie chodzi mi o porównanie ?wiatów, korporacji-produkcji-handlu-górnictwa-blablabla (tutaj porówna? si? chyba nie da), tylko o najwa?niejsze: O WALK?! Czy w EVE mo?na ?omota? równie mi?o, jak przy uzyciu takich przyrz?dów do latania: RAVENCLAW II, HAWKEYE MK II, DARKSTAR itp., a cho?by EAGLE? Czy przed ka?d? walk? - i w trakcie - trzeba wykonywa? rachunek ca?kowo-ró?niczkowy? Zastanawiam si? nad EVE powaznie...
Thank U From Mountain!
PN
pticu:
sciagnij triala, pograj 2 tygodnie i porownaj
Dormio:
?ci?gnij instalk? i zobacz na trialu - to zupe?nie inny typ rozgrywki. EVE to nie symulator lotu w kosmosie !
Chyba wakacje si? ko?cz?, albo jaki? weekend si? zbli?a, bo wysyp newbies... :twisted:
Aenyeweddien:
Taki temat ju? by?....
Odsy?am do lektury w?tku: http://forum.eve-centrala.pl/viewtopic.php?t=1136&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=freelancer tu znajdziesz my?l? pe?n? odpowied? na swoje pytanie
Prawie Newbie:
Dzi?ki Wam, a w szczególno?ci GOSIEK-owi. Teraz dopiero mam namieszane! Wygl?da, ?e powalczy? mo?na, ale w?a?ciwie nie mo?na, natomiast potrzebny jest zapas konserw i kawy.
@#$%^^^^&!!!
Chyba spróbuj?, albo mo?e nie.
PN
PS: Co poniektóry newbie nic nie winien, ?e newbie...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej