Eve Online > NoobGarten

Corpy i Sojusze

<< < (5/6) > >>

Sambor:
monolog?

Anonymous:
dialog - dwoch gosci, moze trzech :)

StellarSheep:
Jedna z tych wypowiedzi napisalem ja. Zawsze zapominam sie zalogowac na tym komputerze bo na 2 mam ciacho i jestem zalogowany wiec z zalozenia daje odpowiedz i jedziesz hehe ;)

Wiem jedno. XiF to byla od poczatku jedna wielka ... za przeproszeniem.
Jeszcze jak bylismy w fa i mielismy okazje polatac z ludzmi z xif to ... poprostu ja dziekuje ;) Na 30-40 typow jeden rzeczywiscie potrafil latac ;) A to dlatego ze byl loozakiem ;)
Zreszta juz od jakiegos czasu wychodze z zalozenia ze najlepiej sie piora wlasnie ludzie ktorzy jak straca w tej grze cos to nie psiocza i nie trzesa sie nad straconymi iskami i ze beda musieli kopac 3 tygodnie na bs`a ;(
Dobra ide spac hehe nie pije wiecej ;)

Anonymous:
Cwieczenie czyni mistrza, zawsze tak bylo i zawsze tak bedzie... i bardzo dobrze...

A ISKi?? Przychodz? i odchodza, liczy sie dobra zabawa...

A co do corpow pvp - moze niezbyt jasno sie wyrazilem - glownie, choc nie tylko, chodzilo mi o tych zalosnych dupkow, co gankuja bramy we 3 bs i tluka kasiore na noobach badz carebearach. I nie mialbym nic do nich, takie zycie, jedni kopia inni piraca, ale gdy wpadniemy we 2-3 bs to te dupki warpuja do SP, albo przelogowuja sie na alty... Zero honoru i zasad...

Spike

Anonymous:
jestem pocz?tkuj?cym graczem i mam pytanko w sprawei korporacji. zdarzy?o mi si? przyst?pi? do pocz?tkuj?cego korpa, a tam za??dali abym dziennie wp?aca? na konto 100 ty?. isk. czy to normalne? rozumiem ?e go?cie chc? inwestowa? na pocz?tku, ale takie wp?acanie na g?be to chyba co? nie tak. niech kto? mi wyja?ni jak si? am sprawa z akcjami i podatkami (s? w procentach, ale od czego?)

i tak przy okazji - czy mo?na atakowa? wi?cej ni? jeden cel równocze?nie?
i jeszcze jedno - w strefach bezpiecznych zdaje si? nie mo?na w ogóle atakowa? porz?dnych obywateli bo ni st?d ni zow?d statek eksploduje po klikunastu sekundach (niby, ?e to concorde zestrzeli?o) czy mam racje?
zachcia?o mi si? eksperymentowa? i straci?em w ten sposób, bagatelka destroyera.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej