Eve Online > Patche i dodatki
Nadchodzi KALI...
WolfSimon:
Gdzie? w devblogu by?o, ?e jednak zrezygnowali z reverse engeneering, bo po chwili na rynku by?yby BPO wszystkiego w zatrwa?aj?cych ilo?ciach. Zostawi? opcj? robienia z BPO T1 -> BPO t2. By si? tak sta?o, trzeba b?dzie researchowa? BPO za pomoc? narz?dzi zakupionych u agenta R&D za RP. Jak si? b?dzie mia?o szcz??cie to si? zrobi upgrade BPO. Pewnie b?dzie jak z losowawniem, czyli raz na cholera wie ile...
hallor:
Wolf a to nie chodzilo przypadkiem o bpc ;)
Bo wydaje mi sie ze jak czytalem dev bloga to wlasnie o bpc byla mowa, a nie o bpo...
H.
WolfSimon:
Jestem prawie pewien ?e mowa by?a o BPO. Niestety nie pami?tam gdzie to by?o, jak znajd? to zapodam.
Goomich:
--- Cytat: "WolfSimon" ---Jestem prawie pewien ?e mowa by?a o BPO. Niestety nie pami?tam gdzie to by?o, jak znajd? to zapodam.
--- Koniec cytatu ---
Oczywi?cie ta pop... strona znowu nie dzia?a.
Wejx sobie tam gdzie maj? "In development" i popatrz na cos w rodzaju "next generation research & developmnet". Czy jako? tak.
Albo ostatni EON, strona 45.
Podobno w ten sposób maj? byc wprowadzone Tech III.
LosBekoczoS:
Ehh niech oni na drzewo spadaja z tech 3 jak kurcze rynek t2 jest sick... mieli go "uzdrowic" reverse enge ale nieee bo poco kolega gm napewno ma duzo bpo :P :P :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej