Eve Online > Patche i dodatki

Nadchodzi KALI...

<< < (24/32) > >>

Raan Kern:

--- Cytat: "klosiuu" ---heh ja sie przyznam bez bicia, przez miesiac gralem w WoW'a ale sprzedalem go w diably i wrocilem z podkulonym ogonem go jedynej slusznej gry
--- Koniec cytatu ---

Wymalowac to czcionk? 60 na ?rodku centrali :D

redbart:
Hmm wiem, ?e si? powtarzam, bo mówi?em ?e lubie, ale czy kto? gra? w Final Fantasy XI :), ff7 by?o genialne, ff8 dobre, wi?c przyznam si? ?e mnie bardzo kr?ci ten MMO.

Chyba jest free trial teraz nie :)|?

Ellaine:
Powinien byc MMORPG ekonomiczny w sposob otwarty dotyczacy farmowania. Przebieranie tego pieknego zajecia w zabijanie potworow tylko je psuje. A tak na[prawde, gracze z radoscia by sobie popielili rzepe, doili krowy, orali pole itd :)
Kiedy jeszcze istnial wolny czas, alt mojego gracza produkowal cos takiego, niestety bez wyraznych skutkow :(

Sir Falo:
Tylko dodam jedno - nie orientuj? si? dok?adnie na temat tego co b?d? oferowa? inne space MMO, ale w Drawingboard i razem z tym co jest szczerze pow?tpiewam, czy która? w 1/2 chocia? b?dzie mia?a takie mo?liwo?ci. To mi sie tutaj podoba, ci?gle sie co? nowego pojawia, ci?gle si? rozwija. Przyzwyczajony z Ultima CL do wiecznych zmian "balansu" tutaj jest w tym porównaniu sta?y. Natomiast chyba si? zbytnio z postaci? integruje i nie wybora?am sobie przej?cia do innego space MMO... Ale mi to odpowiada :)

redbart:
Mi te? b?dzie ci?zko eve opu?cic, a z MMO jest ju? jaki? ekonomiczny typowo, z realn? ekonomi? itp, do którego wchodzisz p?ac?c za gr? ró?n? kwot?, dostajesz kas? wirtualn? inwestujesz produkujesz i pó?niej t? wirtualn? kase mo?esz przenie?? do realu, nie pami?am jak to sie zwa?o...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej