Eve Online > Market
Obelisk FREIGHT'er
Raan Kern:
Ja si? na R&D nie znam, ale Twoja koncepcja mnie porazi?a... fajno?ci? :)
Tomash Kovahlsky:
Bardzo fajny pomysl... szczegolnie ten z testowaniem nie dopracowanych przedmiotow :D
redbart:
Hmm, widzia??m providence za 900M, dlatego zastanawiam si?, ?e 1.5mil to drogo, czy drogo ;).
A pomys? Sheep, chyba by?by trudny do zastosowania bo wymusza?by ci?g?a ingerencj? w baz? danych/kod gry.
Dormio:
--- Cytat: "Ellaine" ---
W zamian, wybrany GM moglby poswiecic tydzien pracy, omowic z projektantami co dokladnie chca uzyskac i co moga poswiecic (np "chielibysmy pociski hybrydowe L ktore sa drozsze, daja odrobine mniejsze obrazenia, ale za to zmniejszaja resolution dzialka prawie do poziomu M"), zaprogramuje nowy, zrownowazony item oraz serie specyficznych misji, zadan i eventow dopasowanych do deklaracji graczy.
Niezle byloby np wprowadzenie w trakcie badan prototypow przedmiotu o ograniczonych i ukrytych parametrach i pewnej dozie nieprzewidywalnosci zachowan i dac misje "przetestujcie ten laser i podstajcie ile on dokladnie zadaje obrazen, ilu uzywa energii, jak czesto strzela i jaki ma tracking (to chyba najtrudniej) oraz zasieg optymalny i faloff" - piloci mieliby troche zabawy z testami polowymi zanim dokladnie by wypisali wszystkie parametry :)
Cos takiego nie tylko byloby naprawde mile w realizacji, ale wprowadzaloby na rynek przedmioty, na ktorych graczom NAPRWDE zalezy :)
--- Koniec cytatu ---
?wietny pomys?, lecz wyklucza graczy pozostaj?cych w NPC korpach i tych korpach które nie nale?? do sojuszu... Oczywi?cie to mo?e by? dodatkowa zach?ta by si? PC korpie znale?? lub by wst?pi? do sojuszu.
W ka?dym razie testy jakie zaproponowa?e? to naprawd? rewelacyjny pomys? - misje mo?na ró?nicowa?, doda? bonus za ilo?? osób bior?cych udzia? w misji, dodatkowo ró?nicuje modu?y (s? modu?y prototypowe - niech b?d? dost?pne jedynie poprzez R&D w zamian za uzbierane RP, niech na pocz?tek agent daje BPC), wprowadza wariacje w ficie... Aktywizuje R&D.
Mi si? podoba.
regis:
IMHO wlasnie powinno sie "zmuszac" ludzi do wejscia w jakis PC sojusz/corp. Viziam itp to tylko przechowalnia dla n00bow, altow i ludzi co tutoriala nie zrobili... zycie zaczyna sie w 0.0 ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej