Eve Online > Market
Obelisk FREIGHT'er
Marquiz:
UPDATE
Ace:
Wiecie co mnie najbardziej irytuje w eve, ludzie handlujacy jakims go.wne.m przy ktorym mocno przesadzaja cena. Nie interesuje mnie ile wam to zajmuje czasu, materialow. Napiszcie lepiej ile na takiej jednej sztuce dostajecie do kieszeni, i dlaczego tak duzo??? Tak tak zaraz posypia sie opinie, ze nikt takich rzeczy nie mowi i ze business to business! Dostanie taki fajfus BPO i chce odrazu zmarszczyc freda za wsze czasy w eve, dorobic sie jednym rzutem. Normalnie scenariusz z zycia wziety. Wlaczcie TVP i popatrzcie na wiadomosci czasmi. Masa dorobkiewiczow ktorzy tak samo zarabiaja! Czy to kiedys znormalnieje w tym kraju, w tych ludziach? Chyba nie :/
Reasumijac. Dajcie normalna cene, z zarobkiem po waszej stronie ktory mozna zaakceptowac, to kupie od was nawet 10 tych ped.alsk.ich statkow!
Marquiz:
wyjasnienie
koszt produkcji 900 mil isk w mineralach + 6,5 miliarda isk w BPO
nie liczac niskonczonej ilosc haulowania , kopania i czasu produkcji okolo 4 tygodni...
wniosek:
TO JEST TANIO
adam000:
I jeszcze wyra?nie: TE BPO SI? KUPUJE A NIE DOSTAJE to nie jest loteria tech 2.
Ace:
Prrrrrr hamuluj. Kupujac BPO (jesli sie go nie wylosowalo - wiem adam000 gdybys sie nie orietowal ze nie jestem noobem) jestes przygotowany na zrobienie kilku badz kilkunastu badz kilkuset statkow z niego. Wiec jakim prawem chcesz odzyskac bardzo duzy procent juz przy pierwszym?
Pozatym JAKI KOSZT MINERALOW!!!??? Przeciez to wszystko wykopiecie!!!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej