Eve Online > NoobGarten
co dla nowego?
Sambor:
Hmm jest to gra international i wydaje mi si? ?e kana? "polish" tu lepiej pasuje :) Jeden kana? typu "Polska" ju? isteniej, jest to chyba czat "Centrala" ;) Z reszt? co za ró?nica i tak tylko Polacy tam siedz? :)
Xarthias:
Ech, kanalow jest kilka.
POLISH - defaultowy
i zalozone: POLSKA, CENTRALA.
Do tego korpy maja swoje kanaly rektrutacyjne np PTF CENTRALA czy XF EVE (tego drugiego nie jestem do konca pewien)
Aenyeweddien:
Blaster nie zgodz? si? na Polish si? zdecydowanie wi?cej dziej ni? na Polsce... I dyskusje s? merytorycznie du?o ciekawsze... Mam subskrybcj? na oba wszak to moja rola wiedzie? co si? dzieje i gdzie 8) 8) 8)
Oba kana?y skupiaj? ró?nych ludzi...
Polska z regu?y starzy gracze którzy chc? mie? ?wi?ty spokój, Polish nowi i ci ze starych którym nie straszne s? pytania nowych 8) 8) 8)
Xarthias:
--- Cytat: "ireul" ---
--- Cytat: "xarthias" ---Do tego korpy maja swoje kanaly rektrutacyjne np PTF CENTRALA
--- Koniec cytatu ---
taaa, rekrutacyjne, bana mi tam daliscie 8) :P 8)
--- Koniec cytatu ---
Tia :)
Napisz podanie w trzech egzeplarzach, za??cz zdj?cia, wp?a? op?at? manipulacyjn? (100 mln ISK) to sie pomy?li o cofni?ciu bana 8) 8) 8)
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
dzikus:
Odpowiadaj?c na pytanie:
Najfajniejsze na pocz?tku jest strzelanie do piratów, robienie misji i latanie do kompleksów. Kopanie to tylko dobre ?ród?o kasy, ale nie jest specjalnie rozrywkowe (chyba, ?e si? jest Dzikusem).
Wi?c kup sobie statek, rób skille na potrzebne ci do walki sprz?ty a potem lataj po okolicy albo robi?c misje dla agentów, albo szukaj?c piratów na pasach - jak w danym systemie b?dzie za ?atwo, to poszukaj systemu z SS ni?szym o jedno 0.1. Ale raczej nie schod? poni?ej 0.5 - tam mog? ci? ju? sklepa? gracze.
Poszukaj te? kompleksów - na pocz?tek dobre s? treningowe, a potem ju? standardowe. 1/10, 2/10 powiniene? da? rad? nawet z nienajlepszymi skillami.
No i pytaj si? du?o, rozmawiaj z lud?mi, mo?e uda si? co? porobi? w grupie. Generalnie granie w t? gr? w grupie kumpli jest o niebo lepsze ni? granie samemu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej