Eve Online > NoobGarten
co dla nowego?
rbialo:
--- Cytat: "Dormio" ---(...) kopa? scord (Ci co chc? to wiedz? dlaczego akurat scord)
--- Koniec cytatu ---
Ja bym chcai? wiedzie?, ale nie wiem. :? Dlaczego akurat Scord? Czy jak kopi? Omber (zwyk?y, silver lub golden) to pope?niam jaki? kardynalny b??d :?:
LosBekoczoS:
Scord kopie sie bo jakis tam programik pokazywal ze za pelnego boxa scordu jest cos chyba kolo 2mln wiecej niz za calegoboxa velda ehh wogole brakuje mi w noob gardenie takiego topicu gdzie all jest linkowane do odpowiedzi ( takie small faq ) + spisu przydatnych oprogramowan do eve... bosz ale mi dzis bez wydechu ebz kropek sie pisze zalatanie zameczenie....... aaaaa kupie ak47 z 2 magazynkami :D
Co do faq linkowego moge to zrobic a i dzikus moze rozdal bys mi moderatora do noob gardena poomodrakuje sobie :D - nie zebym lubudubu promowal sie na prezesa noob clubu :P
Sambor:
Ola? skord, mo?e mi kto? wyt?umaczy? jakie "z?odziejstwo" co przyleci se taki GTA BMW i okradnie mi cargo ?
StellarSheep:
Problem wyglada tak ze jak na swoim cargo naciskasz jettison to obok ciebie pojawia sie twoja puszka. I sek w tym ze z tej puszki wyciagnac moze sobie wszystko kazdy kto chce a ty z tym nic nie mozesz zrobic.
Jedynym wyjsciem jest giant secure ale jego mozesz anchorowac tylko do 0.8 bodajze. Wyzej sie juz nie da. Na takim secure mozesz sobie ustawic haslo i ktos kto go nie zna nie mozesz sobie otworzyc i zabrac cargo. Tak samo kontenerka ;)
A strzelac do takiego zlodzieja tez nei mozesz ;)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej