Eve Online > NoobGarten

co dla nowego?

<< < (4/5) > >>

Blaster:
Sambor powiem Ci tak - robisz na formu niezle zamieszanie i zapominasz o jednym bardzo ale to bardzo waznym stwierdzeniu - "czytanie ma kolosalna przyszlosc"  :lol:
Na forum jest cos takiego jak wyszukiwarka - instrukcja  :wink:

A ponizej linki do odpowiedzi na wiekszosc twoich pytan, które znalazlem w przeciagu 3 min bez uzywania przegladarki i tylko w tym dziale  8)

kompleksy  
kompleksy 2  
ss systemu  
ss systemu 2
skille 1  
skille 2

Jest tego wiecej ale nie chcialo mi sie wszystkiego wklejac  :P

Xarthias:

--- Cytat: "blaster" ---Na forum jest cos takiego jak wyszukiwarka - instrukcja  :wink:
--- Koniec cytatu ---

No, ?wi?te s?owa, szukajcie a b?dzie wam dane  :lol:  :lol:  :lol:
Wszyscy tak mówi?, tylko nikt nie mówi co b?dzie dane  :roll:  :lol:  :lol:  :lol:

Sambor:
Ok spokojnie jestem w EVE: NoobGarten chyba moge miec kilka pyta? ?
Nie wiedzia?em ?e 1/10, 2/10 to mowa o kompleksach a jedyny kompleks jaki znam to Deadspece training complex
Nie wiedzialem ?e 0.1, 0.2 itp to ss systemu.

Przepraszam ju? nie bede pyta? :cry:

Xarthias:
Mówi?em nie do?owa?.
Przypomnijcie sobie swoje pocz?tki  :twisted:
Jak dla mnie to pytaj ile wlezie, przynajmniej mam jak?? rozrywk? w pracy  8)  8)  8)
No i ch?opak ma racje, jak zaczniemy nadawa? slangiem to taki noobek nie ma szans si? po?apa? :)

Dormio:

--- Cytat: "Sambor" ---Ok spokojnie jestem w EVE: NoobGarten chyba moge miec kilka pyta? ?
Nie wiedzia?em ?e 1/10, 2/10 to mowa o kompleksach a jedyny kompleks jaki znam to Deadspece training complex
Nie wiedzialem ?e 0.1, 0.2 itp to ss systemu.

Przepraszam ju? nie bede pyta? :cry:
--- Koniec cytatu ---

Spokojnie.
Przy okazji - staraj si? nie wierzy? do ko?ca tym, którzy b?d? Ci wmawia?, ?e systemy z sec >0.4 s? bezpieczne  :twisted:
Nigdzie nie mo?na si? czu? bezpiecznym cho?by z tej przyczyny, ?e i w highsec mo?na oberwa? SB (smartbomb?) przypadkowo, mo?na napatoczy? si? przypadkiem na jakiego? b?cwa?a który nie wie, ?e w sec >0,4 jest co? takiego jak CONCORD (policja mi?dzygalaktyczna), albo po prostu mo?na trafi? na zwyk?ego pirata (chocia? najcz??ciej w sec: 0.0->0.4).
A drugie przy okazji to jak zdecydujesz si? robi? misje/zwalcza? raty/odwiedza? complex/"kopa? scord" (Ci co chc? to wiedz? dlaczego akurat scord), to uwa?aj na z?odziejstwo... na nich niestety nie ma jednej rady.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej