Śmietnisko > Archiwum
abonamenty w MMORPGach? Kolejny haracz?
pticu:
po pijaku szybko sie shipy traci :)
Yuri PRIME:
Dobra jeszcze jedno pytanie w kwestii organizacyjnej... Bop widzicie ja mam problem nast?puj?cy... Nie b?d? w stanie p?aci? z góry (je?li wogóle), od tak na kilka miechów, czy jest mo?liwo??, ?e w tym miesi?cu sobie pogram, a nast?pnego na przyk?ad poszcz?? Czy musz? p?aci? ca?y czas?
Bo kas? zawsz? mog? sk?d? wy?ebra?, ale b?dzie baaardzo ci??ko.
(Jestem cz?owiekiem który od pó? roku na koncie ma z?otówke)
Ooo albo prepaid... Jest w polsce do kupienia Prepaid do Eve?
Gwiazdka idzie, co? pieni?dzy si? sypnie.
[EDIT]
W?a?nie po d?ugich i mozolnych rozmowach uda?o mi si? skroi? 100 z?. z jak?e chwiejnego bud?etu. Có?... Kto? tu mówi? ?e mo?e pomóc z wp?atami, je?li to nadal aktualne to prosz? o kontakt.
Xarthias:
Nie musisz p?aci? co 30 dni. P?acisz wtedy kiedy masz kase i wtedy odblokowuj? Ci konto na kolejne 30dni. Skille lec? nawet jak masz nieaktywnne konto, tylko zmienia? ich nie mo?esz.
PrePaidów czyli TimeCodów w Polsce raczej nie kupisz, chyba, ?e przez net, np. w sklepie na stronie oficjalnej czy w du?ych ksi?garniach internetowych, ale generalnie to wychodzi dro?ej ni? p?ac?c z konta.
Poza tym mo?esz obni?y? koszta p?ac?c w dolarach (poszukaj w?tku na forum jak) wtedy pierwszy abonament wychodzi oko?o 65z? a kolejne 40-45.
No i mo?esz sporo zaoszcz?dzi? p?ac?c za d?u?szy okres czasu.
Je?li nie masz karty któr? mo?esz p?aci? w necie znajd? w pobli?u kogo? kto ma i si? jako? umówcie.
Yuri PRIME:
Ok nic nie by?o, ju? gram na oficjalu :D
Ale mówie wam takiego biadolenia jakie wystawi?em przed rodzicami, to by?cie sobie ?yliska podcieli
Jakby co Ivan Ibramovich
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: "Yuri PRIME" ---Ok nic nie by?o, ju? gram na oficjalu :D
Ale mówie wam takiego biadolenia jakie wystawi?em przed rodzicami, to by?cie sobie ?yliska podcieli
Jakby co Ivan Ibramovich
--- Koniec cytatu ---
Ciekaw jestem bardzo, czym ich przekonales? :roll:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej