Śmietnisko > Archiwum
abonamenty w MMORPGach? Kolejny haracz?
pticu:
tia, fajnie sie by gankowalo stado BS'ow przy bilbordzie :D
rbialo:
Tia... :D
A co powiecie na np. dodatkowy dochód (w ISK) dla w?a?ciciela stacji za umieszczenie widocznej gdzie? w tle reklamy?
Pelias:
Tak, bo koniecznosc posiadania karty kredytowej zadziwiajaco skutecznie odfiltrowywuje debili.
Darmowe mmorpgi to skupowisko totalnych przegrancow, jedna, wielka, smiedzaca kupa gowna.
Co do reklam w mmorpgach, to ich najwiekszym atutem jest mozliwosc logowania zachowan graczy. Mozliwosc sprawdzenia, ilu ludzi, na jak dlugo i w jaki sposob przyciagnal twoj billboard to bezcenne narzedzie w dla marketingowcow.
System reklam w AO jast taki codowny nie dlatego ze potrafi dobierac reklamy tematycznie(bo nie potrafi), ale dlatego ze loguje nawet kat pod ktorym spojrzales na reklame:)
To z pizza to taki zart Blizzarda - 1 kwietnia oglosili, ze bedzie mozna zamowic w grze chinszczyzne i pizze:)
Ps. Tak, mam dysleksje, a co gorsza spellchecker w FF sie zepsul.
Yuri PRIME:
Przepraszam ?e tak wtr?c?... Bo ja rozumiem wszystkie kwestie tycz?ce si? abonamentów, naprawd? chcia?em gra? na oficjalnym serverze. No ale nie mam pieni?dzy. Ja si? zgadzam ?e p?aci? abonament trzeba(si? rozumie samo przez si?) no ale nie mam pieni?dzy, to jest ten szkopu?, ?e po prostu 60 z?, nie jestem w stanie wykrzesa?.
S?ysza?em tu wasze rady:
-To grajcie w gry na jakie was sta?, albo w co innego na przyk?ad Lineage.
Ale s?k w tym ?e ja nie chce ani w WoWa, ani to straszne dziadostwo jakim jest Lineage, tylko w?a?nie w Eve. Drug? spraw? jest to ?e w Eve, móg?bym gra?, je?li moja karta by?a by kart? kredytow?, a nie p?atnicz?(to s? dwie ró?ne rzeczy), Na kart? kredytow? mo?na na?o?y? debet, który bank odp?aca, a kart? p?atnicz?, mo?na co najwy?ej dokona? przelewu, i próbowa?em ju?, rozmawia?em ze specjalistami, t? kart? M-Banku, któr? posiadam, nie uruchomie takiej subskrypcji i ju?.
Dlatego b?agam, je?eli ktokolwiek zna jaki? darmowy server, tak tak piracki, prywatny NIELEGALNY, to i tak b?agam o linka... bo ja w?osy sobie z g?owy wyrywam, próbuj?c znale?? adres, kr??? pog?oski ?e takowe s?, ale znale?? nie mog?. Wszyscy swi? boj? podawa?, a jak linki s? podawane na forach, to i zaraz usuwane, przez administratorów.
Prosz? nie komentowa? mojej wypowiedzi, z punktu widzenia "To se znajd? pieni?dze/inn? gr?/sponsoring/zmie? konto/czy inne" tylko bardzo prosz? o pomoc i jaki? adres, by?bym naprawd? niezmiernie wdzi?czny.
pticu:
po raz ktorys na tym forum powiem, nie ma i nie bedzie darmowych/pirackich serwerow EVE
po prostu tzeba wykrzesac grosz i zaplacic
przy oplatach polrocznych i rocznych abonament znacznie sie obniza, ja za pol roku ostatnio placilem 280 zl
prelej mi kase na konto to ci oplace, puki euro tanie :]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej