Eve Online > NoobGarten
Kontener....hmmmm?
marc_in:
kurcze ile ja mam kontenerow pozostawianych w empire :P ciekawe czy cos sie z nimi dzieje jesli sa naprzyklad nie uzywane dluzszy czas ,czy tak beda wisiec w nieskonczonosc....
Mr.Jack:
Niech kto? mi powie, w jakim celu zostawia sie gdziekolwiek kontenery? Bo nie umiem tego zrozumiec... Przeciez kontenery sa po to, zeby zabrac wiecej towaru do bazy i zeby wiecej sprzedac?
Dormio:
--- Cytat: "marc_in" ---kurcze ile ja mam kontenerow pozostawianych w empire :P ciekawe czy cos sie z nimi dzieje jesli sa naprzyklad nie uzywane dluzszy czas ,czy tak beda wisiec w nieskonczonosc....
--- Koniec cytatu ---
Mój wisi w Oursulaert ju? dobre 6 miesi?cy... oczywi?cie nie jest zakotwiczony :twisted:
--- Cytat: "Mr.Jack" ---Niech kto? mi powie, w jakim celu zostawia sie gdziekolwiek kontenery? Bo nie umiem tego zrozumiec... Przeciez kontenery sa po to, zeby zabrac wiecej towaru do bazy i zeby wiecej sprzedac?
--- Koniec cytatu ---
Ja np. wykorzystuj? je równie? do magazynowania amunicji na SS, oraz ?eby przechowywa? rud? na pasach w low sec. Z kolei w bazie ?eby segregowa? "?mieci"...
Nawigacja
Idź do wersji pełnej