Eve Online > NoobGarten

Kontener....hmmmm?

<< < (3/3)

marc_in:
kurcze ile ja mam kontenerow pozostawianych w empire :P ciekawe czy cos sie z nimi dzieje jesli sa naprzyklad nie uzywane dluzszy czas ,czy tak beda wisiec w nieskonczonosc....

Mr.Jack:
Niech kto? mi powie, w jakim celu zostawia sie gdziekolwiek kontenery? Bo nie umiem tego zrozumiec... Przeciez kontenery sa po to, zeby zabrac wiecej towaru do bazy i zeby wiecej sprzedac?

Dormio:

--- Cytat: "marc_in" ---kurcze ile ja mam kontenerow pozostawianych w empire :P ciekawe czy cos sie z nimi dzieje jesli sa naprzyklad nie uzywane dluzszy czas ,czy tak beda wisiec w nieskonczonosc....
--- Koniec cytatu ---

Mój wisi w Oursulaert ju? dobre 6 miesi?cy... oczywi?cie nie jest zakotwiczony  :twisted:

--- Cytat: "Mr.Jack" ---Niech kto? mi powie, w jakim celu zostawia sie gdziekolwiek kontenery? Bo nie umiem tego zrozumiec... Przeciez kontenery sa po to, zeby zabrac wiecej towaru do bazy i zeby wiecej sprzedac?
--- Koniec cytatu ---

Ja np. wykorzystuj? je równie? do magazynowania amunicji na SS, oraz ?eby przechowywa? rud? na pasach w low sec. Z kolei w bazie ?eby segregowa? "?mieci"...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej