Eve Online > NoobGarten
Poczatkowe skille i statsy
dzikus:
Tak jak napisano wy?ej - wszystko w miar? równo.
Gdyby jednak co? by?o nie za równo to staty wed?ug wagi s? nast?puj?ce:
Dla naukowca/producenta:
Int, Per, Mem, Will, Cha
Dla wojownika
Per, Int, Mem, Will, Cha
Generalnie jednak lepiej ?eby ta statystyka wiod?ca nie wychodzi?a poza inne o wi?cej ni? 1 punkt. Nie warto.
PS. Na twoim miejscu doda?bym 2 do Int i 1 do Mem, albo w ostateczno?ci 1 do int 1 do mem i 1 do will
Anonymous:
Ok czyli
in6 +2
cha 8
perc 8
mem 4 +2
will 4 +1
?
Sorry za to marudzenie, ale chcialbym stworzyc "dobra" postac na poczatku, a stats wydaja sie byc istotne w tej grze :oops:
Anonymous:
Ja gram GUmisiami :) i na poczatku wybralem COMMANDER
:> a teraz wiedzac co i jak mniej wiecej dochodze do wniosku ze dobrze wybralem Fegate mnialem 4lvl Guneer i costam 1lvl co umozliwilo mi odrazu dzialka montowac mnialem tez mininga co umozliwilo mi wydoywanie rudy :)a poniewaz mnialem 4lvl Fregate i 2lvl SpaceCommandera moglem zakupic szybko Fregate nawed niezla ona :D troche ja podrasowalem i wczoraj walczac z piratami (QUEST) zabilem okolo 24-28 piratow :D sam jeden !!! no z dwoma dronami do pomocy :P bo wiecej niechcialo wejsc :D
Mala Rada jak sie ma kolege i by pozyczyl z 200-300k to niewydawac na statek itp.. a na skille i przedewszystkim "dzia? lerning" SpaceCommander trening z 2 na 3 lvl trwal 12h i kilkanascie minut.
po nauce kazdego skilla podstawowego wyszlo mi 9h :) a gdybym nauczyl sie kazdego na 2lvl :) lub 3 to juz sami widzicie jak szybko sie bym uczyl oraz wy :)
ps: nie musi to byc kolega :D zagadajcie do Minerow ktozi lataja statkami za 20M :d mi jeden dal 600k :D
Blaster:
--- Cytat: "Anonymous" ---
ps: nie musi to byc kolega :D zagadajcie do Minerow ktozi lataja statkami za 20M :d mi jeden dal 600k :D
--- Koniec cytatu ---
:lol:
Przypominaja mi sie stare dobre czasy :roll:
Pamietam jak sie cieszylem kiedy mi Kitchan pare tysiaków podarowal. 8)
BTW: Annonymous (Go??) moze bys sie w koncu na forum zarejestrowal? :roll:
Geren:
Done.
Zeby nie bylo, w tym temacieto byly moje pierwsze posty na forum :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej