Eve Online > NoobGarten

Skille, bonusy do modu?ów, neostrada 128 i EVE

<< < (2/4) > >>

Dormio:
Wg mnie to wzór jest: base+base*skill+base*module
Przynajmniej dla velocity wynik mam praktycznie taki jak ze wzoru.

EverSin:

--- Cytat: "Gregu" ---to ja sie przy?acze do pytan

Jak sie liczy bonusy?

Np mam statek z PG 1000
Bonus postaci to 1.2 (1.25 soon)
bonus RCU (stuff) to 1.2

Czy to si? liczy 1000x1.4=1400MW, czy 1000x1.2=1200x1.2=1440MW???

Troche nubiarskie pytanie, ale jako? zawsze zapominam przetestowa?. Ale po to jest noobgarden:)
--- Koniec cytatu ---

Zawsze jak liczylem bonusy to wychodzilo dobze wiec ta 2 opcja jest ok :]
znaczy: 1000*1.2*1.2 w twoim przypadku...

Xarthias:
?adowno?? indusia si? w ten sposób liczy (expandery i skille), wi?c podejrzewam, ?e i wszystkie inne bonusy te?...

Siratu:
Nie chce robi? nowego topica, wi?c pisze tu

Szukam mi?ej gry, co b?dzie odskocznia od nieko?cz?cego bicia monstrekow w Lineage II :D, wybór pad? na EVE. Mam par? pyta? czy skromna neostrada 128? To jaki? k?opot? Nie przepadam za handlem, wi?c co mo?na tu jeszcze robi? ? :D Czy pilot siedzi w kokpicie czy ca?a gra dzieje si? z zewn?trz statku jak np. w spania?y, ale i pe?nym b??dów Nexus Jupiter Incydent.

Tadeus:
Duzo pytan wymagajacych obszernych odpowiedzi... :>
- Gramy z perspektywy trzeciej osoby.. statkiem sterujemy klikajac na cele/miejsce docelowe itp. Na poczatku wydaje sie to nudne ale z czasem gdy potyczki staja sie bardziej zlozone i skomplikowane okazuje sie bardzo ciekawe i wciagajace. Szczegolnie gdy walczy sie u boku przyjaciol w wiekszych bitwach..
-Neostrada powinna wystarczyc.. sam ma stare dobre SDI i 90% czasu gra sie bardzo przyjemnie..
-Co mozna robic ? Handlowac, walczyc, piracic, kopac, produkowac, zajmowac sie wlasna stacja, przebijac sie transporterami z cennym towarem przez zasadzki wroga, szpiegowac, bawic sie w polityke, manipulowac rynkiem itp..
Ogolnie gowna zaleta EVE jest bardzo ciekawa rozgrywka w grupie.
Najwieksze zyski przynosi wspolpraca i zapewnia jednoczesnie najwieksza zabawe.
Tak wiec oplaca sie wstapic do korporacji i razem z innymi fajnymi ludzmi budowac swoja galaktyczna potege :>

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej